Tehnički kutak > Garaža

SP 180 By:pajo

<< < (85/177) > >>

duje87:
kako volin vidit sve cisto pripremljeno i ovako velike slike.. ufff,odma me uvati volja za ic u garazu :D

al kupi nove osigurace klipa,nikad nije pametno vracat stare nazad jer vole iskocit.. ima u piaggia za kupit od vespe px seger osigurace,iste su bolcne pa pasu osiguraci..

kako mislis nabit semering pumpe vode?

pajo:

--- Citat: duje87 - 02 Travanj, 2011, 21:05:42 ---kako volin vidit sve cisto pripremljeno i ovako velike slike.. ufff,odma me uvati volja za ic u garazu :D

al kupi nove osigurace klipa,nikad nije pametno vracat stare nazad jer vole iskocit.. ima u piaggia za kupit od vespe px seger osigurace,iste su bolcne pa pasu osiguraci..

kako mislis nabit semering pumpe vode?

--- Kraj citata ---
isto kao i kod skidanja nabit osovinu sa ležajima stavit ventilator i sa druge strane semering :icon_scratch:

duje87:

--- Citat: pajo - 02 Travanj, 2011, 21:17:25 ---isto kao i kod skidanja nabit osovinu sa ležajima stavit ventilator i sa druge strane semering :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

pa prvo ide semering ;D

pajo:

--- Citat: duje87 - 02 Travanj, 2011, 21:19:24 ---pa prvo ide semering ;D

--- Kraj citata ---
ako sam skužio dok su blokovi rastavljeni pričamo?
semering u mali blok sa strane variomata pa sa kontra strane osovina sa ležajima,ventilator i onda sklapljanje blokova :icon_scratch:

duje87:
pa kako ces nabit taj semeirng u blok dok su otvorein blokovi ili neotvoreni isti vrag.. jer je dosta osjetljiv,pa ako ga malo škicas ili krivo legne moze dosta brko opet propisat pa bude ajla bajla :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju