Tehnički kutak > Garaža
SP 180 By:pajo
pajo:
--- Citat: duje87 - 02 Travanj, 2011, 21:36:55 ---pa kako ces nabit taj semeirng u blok dok su otvorein blokovi ili neotvoreni isti vrag.. jer je dosta osjetljiv,pa ako ga malo škicas ili krivo legne moze dosta brko opet propisat pa bude ajla bajla :D
--- Kraj citata ---
mislim da neče bit problema.
jer kad stavim ležajeve sa osovinom u blok semering samo nataknem sa kontra strane na osovinu i uguram u blok a mijere imam kolko je duboko bio.tako da mislim da neče bit poblema?ja se nadam..
gokiSP:
Semering gurni s vanjske strane, tj. sa strane variomata prema radilici. Ako se dobro sjećam, 5 mm duboko mora biti ako gledamo s unutarnje strane.
pajo:
danas smo ja i vanja izbili stari centralni selen bloka i probali stavit novi koji je skoro 2mm deblji u promijeru od starog??
na kraju nismo uspijeli jer moram još malo preradit uvlakač da uđe kako treba.
tako da nije baš išlo kako sam zamišljo,ali mislim da če sadašnjom metodom da uspije :sad1:
duje87:
--- Citat: pajo - 03 Travanj, 2011, 21:07:31 ---danas smo ja i vanja izbili stari centralni selen bloka i probali stavit novi koji je skoro 2mm deblji u promijeru od starog??
na kraju nismo uspijeli jer moram još malo preradit uvlakač da uđe kako treba.
tako da nije baš išlo kako sam zamišljo,ali mislim da če sadašnjom metodom da uspije :sad1:
--- Kraj citata ---
sve je to normalno..samo guraj dok ne uđe ;D
pajo:
kupio novu brtvu glave pošto ova rms ne odgovara,katastrofa cijeli set odgovara osim brtve glave :dontknow: :dontknow: :sad1:
ova nova što sam uzeo u piaggio servisu legne samo tako,i nove osigurače klipa sam odmah uzeo tako da samo radilica se čekam...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju