Tehnički kutak > Garaža
SP 180 By:pajo
SPecial:
Nema problema s rolicama,preporucam multivar.
pajo:
--- Citat: SPecial - 20 Veljača, 2011, 18:09:37 ---Nema problema s rolicama,preporucam multivar.
--- Kraj citata ---
o multivaru još ne razmišljam,možda eventualno legne glava?
ovih dana sam stavio podlošku 1,5mm ispred variomata ali još uvijek imam osiječaj da na ful gasu prevrtava max brzina po satovima dođe do predzadne crte između 120-140kmh i tu stoji.
mislim probat sa 3x13,5gr i 14gr da vidim oče se šta popravit ili sa 14gr.
od ugradenje igličastih ležaja sam odusto jedino što bi trebo još promijenit centralni selen i možda selene bloka i to bi bilo to :icon_thumright:
SPecial:
--- Citat: pajo - 20 Veljača, 2011, 18:17:02 ---o multivaru još ne razmišljam,možda eventualno legne glava?
ovih dana sam stavio podlošku 1,5mm ispred variomata ali još uvijek imam osiječaj da na ful gasu prevrtava max brzina po satovima dođe do predzadne crte između 120-140kmh i tu stoji.
mislim probat sa 3x13,5gr i 14gr da vidim oče se šta popravit ili sa 14gr.
od ugradenje igličastih ležaja sam odusto jedino što bi trebo još promijenit centralni selen i možda selene bloka i to bi bilo to :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Multivar bi rijesio sve tvoje probleme,ja nisam vjerovao da toliko daje. Evo uskoro cu i ja smontirat malojzi glavu,iako sam cuo da i nije neko veselje.
pajo:
--- Citat: SPecial - 20 Veljača, 2011, 18:19:34 ---Multivar bi rijesio sve tvoje probleme,ja nisam vjerovao da toliko daje. Evo uskoro cu i ja smontirat malojzi glavu,iako sam cuo da i nije neko veselje.
--- Kraj citata ---
možda eventualno kad bi uletio neki polovnjak??
SPecial:
--- Citat: pajo - 20 Veljača, 2011, 18:25:01 ---možda eventualno kad bi uletio neki polovnjak??
--- Kraj citata ---
Da,ne isplati se novog uzeti. Samo sto ih tenutno nema za kupiti,svi ih traze jer je odnos ulozeno-dobiveno jako dobar.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju