Tehnički kutak > Garaža
SP 180 By:pajo
CoK:
katastrofa bokte :sad1:
iglicasti mozda ne ulaze zbog hrde, jer sve mora biti tip top ocesceno da bi slei jel ipak je sve na mjeru, nema lufta kad se to napravi...to ti je jednako kao kad stavljas iglicasti klipnjace/klipa...ne smije imati lufta i sve mora biti savrseno...to sto se njemu nije dalo cistit je druga stvar
selene iz bloka sam mjenjao za vikend i upresavao lezajeve prijatelju...cak nisam morao improvizirati nista, vec cekicem lagano tuskao i izasli su van :dontknow:
naravno za centralni selen to ne vrijedi
ovo je strasno...sad ces ponovo skidat sve dolje i radit sam :/
pajo:
sad sam mijerio igličasti nema teorije da ne ulazi u cijev.vijerovatno im se nije dalo zajebavat sa tim,a centralni selen i selene bloka siguno nisu htiijeli skidat mašinu pa kao dobri su.
ma katastrofa :sad1:
kad uhvatim vremena onda ču ubacit igličaste i promijenit selene i da više riješim sa time...
pajo:
treba mi par odgovora :help:
u vez malossi glave na seriski cilindar dali se šta osijetno dobije na snazi?znači bez bilo kakve kemije samo plug&play??
i dali bi bilo kakve štete da se vozi sa rolica 0.5gr razlike??
[SB]Replica 180:
--- Citat: pajo - 18 Veljača, 2011, 19:43:34 ---treba mi par odgovora :help:
u vez malossi glave na seriski cilindar dali se šta osijetno dobije na snazi?znači bez bilo kakve kemije samo plug&play??
i dali bi bilo kakve štete da se vozi sa rolica 0.5gr razlike??
--- Kraj citata ---
dobijes s malosi glavom, fino se osijeti, to i multi i nist vise ne trebas :headbang:
pajo:
--- Citat: [SB]Replica 180 - 18 Veljača, 2011, 19:59:52 ---dobijes s malosi glavom, fino se osijeti, to i multi i nist vise ne trebas :headbang:
--- Kraj citata ---
znači bez ikakve kimije sa cilindrom samo glavu montirat nebi bila loša investicija :icon_thumright:
reci mi jel bi bilo šta vozit duže vrijeme sa 13.5-14gr rolicama?mislim da nebi trebalo ali bolje da provijerim ako neko je probo??
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju