Tehnički kutak > Garaža

SP 180 By:pajo

<< < (59/177) > >>

igor.sb:
special LOL stvarno znas ga bubnit u pm

ukratko

izvces tu sipku iz nosaca, nabij iglicaste i odredi dokle zelis da ti dođu, i varom napravis granicnik, os kratit piknsu neces, ja jesam, znaci stavio iglicaste sto vise prema van, piksne ostavio cca pol cm

pajo:

--- Citat: igor.sb - 12 Veljača, 2011, 03:46:12 ---special LOL stvarno znas ga bubnit u pm

ukratko

izvces tu sipku iz nosaca, nabij iglicaste i odredi dokle zelis da ti dođu, i varom napravis granicnik, os kratit piknsu neces, ja jesam, znaci stavio iglicaste sto vise prema van, piksne ostavio cca pol cm

--- Kraj citata ---
to mi več ima logike :icon_thumright:

pajo:
evo danas zamijenio pločice pošto je stavljen novi prednji disc pa nisam mogo stare nikako poravnat da stružu kako treba,tako da sam odmah zamijenio i prednje i zadnje.

SPecial:

--- Citat: igor.sb - 12 Veljača, 2011, 03:46:12 ---special LOL stvarno znas ga bubnit u pm

ukratko

--- Kraj citata ---

Pa to sam isto i ja rekao,nisam nista bubnuo.
Eto vam Jurcina tema pa gledajte i citajkte

igor.sb:

--- Citat: SPecial - 11 Veljača, 2011, 21:05:03 ---ako ga gurnesa pre duboko,onda neces moci prici elektrodom

--- Kraj citata ---

na to sam mislio  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju