Tehnički kutak > Garaža
SP 180 By:pajo
igor.sb:
special LOL stvarno znas ga bubnit u pm
ukratko
izvces tu sipku iz nosaca, nabij iglicaste i odredi dokle zelis da ti dođu, i varom napravis granicnik, os kratit piknsu neces, ja jesam, znaci stavio iglicaste sto vise prema van, piksne ostavio cca pol cm
pajo:
--- Citat: igor.sb - 12 Veljača, 2011, 03:46:12 ---special LOL stvarno znas ga bubnit u pm
ukratko
izvces tu sipku iz nosaca, nabij iglicaste i odredi dokle zelis da ti dođu, i varom napravis granicnik, os kratit piknsu neces, ja jesam, znaci stavio iglicaste sto vise prema van, piksne ostavio cca pol cm
--- Kraj citata ---
to mi več ima logike :icon_thumright:
pajo:
evo danas zamijenio pločice pošto je stavljen novi prednji disc pa nisam mogo stare nikako poravnat da stružu kako treba,tako da sam odmah zamijenio i prednje i zadnje.
SPecial:
--- Citat: igor.sb - 12 Veljača, 2011, 03:46:12 ---special LOL stvarno znas ga bubnit u pm
ukratko
--- Kraj citata ---
Pa to sam isto i ja rekao,nisam nista bubnuo.
Eto vam Jurcina tema pa gledajte i citajkte
igor.sb:
--- Citat: SPecial - 11 Veljača, 2011, 21:05:03 ---ako ga gurnesa pre duboko,onda neces moci prici elektrodom
--- Kraj citata ---
na to sam mislio :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju