Tehnički kutak > Garaža
SP 180 By:pajo
pajo:
da vidio sam da ima vodilica ok budem se potrudio hvala :icon_thumright:
EDIT:jedino sa kontra strane od metalnog limiča se može uprešat :icon_thumright:
pajo:
još nešto u vezi piksli dali da ih kratim ili pustim ovako kako jesu + igličasti??
pajo:
de mi samo recite za te piksle dali da kratim kao jurca ili da pustim ovako+igličasti :help: :help: :help: :help:
SPecial:
--- Citat: pajo - 11 Veljača, 2011, 15:53:28 ---de mi samo recite za te piksle dali da kratim kao jurca ili da pustim ovako+igličasti :help: :help: :help: :help:
--- Kraj citata ---
Morat ces kratiti,jer ako kanis piknut var da fiksira iglicasti unutar skara,ako ga gurnesa pre duboko,onda neces moci prici elektrodom,iz tog razloga iglicasti je gurnut samo do jedne mjere i iz istog se razloga piksne krate. iInace,ako ubacis iglicasti,piksne ti sluze samo da ti voda ne ulazi unutra. BTW za sustice super,ali mislim da ce mi plave biti pre tvrde.
pajo:
--- Citat: SPecial - 11 Veljača, 2011, 21:05:03 ---
Morat ces kratiti,jer ako kanis piknut var da fiksira iglicasti unutar skara,ako ga gurnesa pre duboko,onda neces moci prici elektrodom,iz tog razloga iglicasti je gurnut samo do jedne mjere i iz istog se razloga piksne krate. iInace,ako ubacis iglicasti,piksne ti sluze samo da ti voda ne ulazi unutra. BTW za sustice super,ali mislim da ce mi plave biti pre tvrde.
--- Kraj citata ---
nisam još nigdije pročito da se igličasti moraju zavarit???
EDIT:kolko vidim cok nije ništa vario niti rezo piksle?
http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,26940.msg629407.html#msg629407
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju