Tehnički kutak > Garaža

SP 180 By:pajo

<< < (26/177) > >>

zipst:
jel tko zna koja je duzina serijskog zadnjeg amortizera za sp :icon_scratch: jer gledam po trgovinama i ovisno od proizvođaca do proizvođaca visine variraju od 285mm, 300...pa sve do 350mm sta mi se cini malo pre velika razlika ???

2TDottore:
285...

gumy:

--- Citat: pajo - 21 Studeni, 2010, 17:42:04 ---ja sam to mislio ovako kad se bude pri parama:
mutivar
zeleni federi kvačila
centrana bijela duža
dell 25+prerada airbox
bgm pro usis
za drugo nema potrebe mislim da bi ovo za moje potrebe bilo više nego odlično a išao bi bolje od seriskog :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

po meni najbolji setup za najmanje novaca, malossi usis je smeće, moš preradit serijski usis, kupit ploču lamela za rezanje i miran si dokle god imaš skuter i ispadne te duplo manje novaca, torq i delta na serijskom auspuhu isto totalno nepotrebno

J.U.R.C.A:

--- Citat: igor.sb - 22 Studeni, 2010, 15:47:07 ---bas me zanima koliko isti takav amort kosta bez naljepnice malossi  ::)

taj forza, onaj uljno plinski yss do 100e, bitubo nesto sitno preko 100e svi su i vise nego dovoljni

za grad za svakodnevnu uporabu dat za rs24 250e je glupo

i realno gledajuci yss su tajvanci, u startu sicu novaca, firma koja iskljucivo se bavi izradom amortizera za skutere/motore ne moze biti krs, moze samo biti best bay s obzirom na druge napuhane cijene, proizvođaca koji pakiraju tuđe amortizere

--- Kraj citata ---
yss je best buy .imam prednji na zipu i super je od kvalitete izrade pa do performansi.

jedino sam se prevario u duzini pa cu morati novi kraci nabaviti.

DeLUX:
ma yss je zakon...
sam naziv marke govori sve, odlične je kvalitete i brijem da ću prodat ove bitube plinske il mjenjat za yss  :drunken_smilie:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju