Tehnički kutak > Garaža
SP 180 By:pajo
Ekysha:
--- Citat: igor.sb - 22 Studeni, 2010, 15:16:40 ---210kn na scu :redface:
--- Kraj citata ---
Realno gledajuci neznam kako ga svi mogu hvaliti ako kosta 30€, to je onda prakticki zamjena za original amortizer, a ne nesto kvalitetno
Mislim da cu ipak uzet RS3 nemaju svi ga dzabe na motorima, je da je skup al opet sam miran, i proizvodi ga Paioli jbg...
2TDottore:
rs3 je preskup s obzirom da je uljni....
igor.sb:
bas me zanima koliko isti takav amort kosta bez naljepnice malossi ::)
taj forza, onaj uljno plinski yss do 100e, bitubo nesto sitno preko 100e svi su i vise nego dovoljni
za grad za svakodnevnu uporabu dat za rs24 250e je glupo
i realno gledajuci yss su tajvanci, u startu sicu novaca, firma koja iskljucivo se bavi izradom amortizera za skutere/motore ne moze biti krs, moze samo biti best bay s obzirom na druge napuhane cijene, proizvođaca koji pakiraju tuđe amortizere
2TDottore:
cisti plinski bio to rs24 ili bilo koji drugi nevalja za grad jer nevoli rupe i brzo ode u k**ra*....za grad ak oces bolji amortizer najbolje je uljno-plinski a forza ili onaj bgm je best buy jer kostaju manje od 500kn....forzu ima frend vec par godina i jos mu nije propiso tak da je provjerena i za nju znam da je ok a za bgm neznam....
pajo:
šta meni treba za grad i moju vožnju dobar je i seriski ali opet kontam da uzmem polovni po 200kn ili novi za 30eur :icon_thumright:
vidit ču kako se bude pokazo?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju