Tehnički kutak > Tuning skutera

4 taktni motor

<< < (4/6) > >>

Mr J:
evo Agil vam je odgovorio 4t masine nemaju lamele jer imaju ventile... ccc... dajte ljudi malo citajte s razumijevanjem...  :icon_thumright:

stardust:
ja ne kuzim kak vasi agility skuteri ne idu preko 70 ???
moj sa 130 kg tereta ide 75 kad su idealni uvjeti a nikad ispod 70 pa cak i kad se vozimo ja i jos jedan decko znaci
sa oko 160 kg opterecenja....
jedino kaj mi se ponavlja kao i kod nekih od vas  je da i po ravnom i po nizbrdici ide jednako i ni kilometra vise ???
rolice nisam probao mijenjat ali zato jesam variomat i kad sam skuzio da ide duplo sporije vratio sam originalni i sve opet ok..
po satu 80!
sutra napokon dobivam svoj tunirani agility sa cilindrom 80 sa servisa i kako mi majstor kaze nije bilo potrebno stavljati dodatnu aluminijsku brtvu jer sve pase...samo jos trebaju stavit vecu diznu i to je to....oriđiđi je bila 80,nakon deblokade je stavljena 88 a sad ce mi stavit 94 ak sam ga dobro skuzio...

gun_rider:
Čekaj, to je ista mašina ko i baotian ili?

stardust:
tocno!! sve te cetverotaktne masine od 50 do 150 cc su proizasle iz gy6 konstrukcije motora koji je pocetkom 80-tih razvila i koristila honda a kad su odusali od tog dizajna i presli na novi dizajn prodali su kinezima i tajvancima patent za taj isprobani motor..
jedina razlika izmedu 50 cc masine kymco,tgb,sym ili baotiana je kvaliteta dijelova...po konstrukcii su to gotovo identicne masine...
zato ti jedan te isti kit pase na kymco i na baotiana...

svastar:
nakon deblokade je stavljena 88

e vidis to ti meni nisi znao reci kad sam te pitao jer meni je stavljena nakon deblokiranja stavljena dizna 82 budem probo sa 88 pa javim ajde javi kolko te kostala ta prica sa skutom sve ukupno i kolko ide

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju