Tehnički kutak > Tuning skutera

4 taktni motor

(1/6) > >>

zgroki:
trebam neku ideju kako nakemijati cetverotaktni motor 50 kubika da ide malo brze i bolje.... :dontknow:  :dontknow:
...znam da nema baš puno mogucnosti ali sta je najbolje napraviti osim opcije da ga prodam:)

stardust:
pa prvo skini sve blokade...auspuh,variomat,kurburator,cdi,vecu diznu..
a onda ti je dalje najbolje stavit  kit od 70-80 kubika..
samo ces ga onda mozda teze prodat...
mislim da sa rolicama,variomatom i slicnim malim tjuninzima nemres dobit kolko bi dobio na dvotaktasu
tj mislim da ti nije isplativo....
nadam se da ces smislit nest,pozdrav

SF2osk:

--- Citat: stardust - 01 Studeni, 2007, 20:26:17 ---pa prvo skini sve blokade...auspuh,variomat,kurburator,cdi,vecu diznu..
a onda ti je dalje najbolje stavit  kit od 70-80 kubika..
samo ces ga onda mozda teze prodat...
mislim da sa rolicama,variomatom i slicnim malim tjuninzima nemres dobit kolko bi dobio na dvotaktasu
tj mislim da ti nije isplativo....
nadam se da ces smislit nest,pozdrav

--- Kraj citata ---
i ja kažem!!!! :icon_thumright:

zgroki:
nema na motoru ni jedne blokade...mislio sam zapoceti sa nekom novom frgom i sa spuštanjem glave i nekimk novim filterom....sad neznam kolko je to pametno a za kit znam da mi nije baš isplativo...i jel neko možda radio nešto na takvim motorima!!!!

stardust:
ak imas frgu 19 mislim da ti ne treba novi osim ak ne mislish stavljat kit veci od 70...
a isto vrijedi i za freeflow filter...
bash su isli isprobavat razlicite kombinacije na jednom kinezu a sve to sam procitao na
jednom forumu bash za cetverotaktase...
al ako neko bash ima iskustvo stvarno ovdje nek se javi..
 i mene zanima tocno posto bas i sam radim tuning na svom 4t agilitiyu.....

a to da ti motor nema ni jednu blokadu sumnjam osim ako nisi serijski dobio race ili full odblokirani CDI,provjeri..
kolko ti sad ide motor?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju