Tehnički kutak > Tuning skutera

Ležajevi i sve o njima by Lageros

<< < (64/76) > >>

ivanm:
malossi ima sa zatvorene strane odtokaren 1mm vanjske kosuljice pa kad se nabije u blok oslobađa kanal skroz.

Kamba:

--- Citat: ivanm - 11 Kolovoz, 2011, 22:48:41 ---malossi ima sa zatvorene strane odtokaren 1mm vanjske kosuljice pa kad se nabije u blok oslobađa kanal skroz.

--- Kraj citata ---

:icon_thumright: :icon_thumright:

...ok,ja sam sastavio danas mašinu od kolege i okrenuli smo ležajeve prema bloku otvoreni dio ležaja...vidit čemo kak se bude pokazalo.....ako ti nisi imao problema nečemo valjda ni mi,radilica je sjela fino i lako se vrti......i usput da kažem nemojte stavljat nikakve druge semeringe osim Corteco...SKF semering se raspo do ne prepoznatljivosti za 1000 km,ispo van skoro cijeli,ne znam kak je motor palio.... :dontknow:

3alfa3:

--- Citat: ivanm - 11 Kolovoz, 2011, 22:48:41 ---malossi ima sa zatvorene strane odtokaren 1mm vanjske kosuljice pa kad se nabije u blok oslobađa kanal skroz.

--- Kraj citata ---

Mozda sam krivo shvatio, ali mislim da si u krivu.

Taj malossi lager ima odtokaren dio kako si rekao, ali taj dio ide na stranu radilice i od tamo "pije" ulje jer se uljni kanali zapunjavaju tekucim metalom

3alfa3:

--- Citat: Kamba - 11 Kolovoz, 2011, 22:51:50 --- :icon_thumright: :icon_thumright:

...ok,ja sam sastavio danas mašinu od kolege i okrenuli smo ležajeve prema bloku otvoreni dio ležaja...
--- Kraj citata ---

nisam sve citao, al nadam se da pricas o obicnom skfu sa poliamidnim kavezom i da niste zatvarali uljne kanale. Ako je sve tako, onda ste dobro napravili

Kamba:
Obični Skf,nisu kanali za podmazivanje začepljeni!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju