Tehnički kutak > Tuning skutera

Ležajevi i sve o njima by Lageros

<< < (6/76) > >>

Drnda:
aj molim te vrati se u svoju temu, fag lezaji su kvalitetniji od toga  :icon_biggrin:
sve ti je to isti shit, ne kontam kako ti to nemozes skuziti..  ista tvornica, ista traka sa koje silaze, ista vrecica u koju se stavljaju radi zastite.... samo razlicito ime i naravno cijena... meni su serijski peugeot lezaji  drzali naturpijanu replicu sa nardom koje se vrtilo na 11300 okretaja i na razvretavanju oko 12 i nesto oko 11 tisuca km, i jos je 20 tisuca iza bio nardo, ali na serijskoj termogrupi malo prilagodjenoj....
poslije je stavljena serijala setup, predjeno jos oko 8 tisuca, prodan i jos nakon godinu i pol svakodnevne voznje vozi i dalje, a na njemu su losiji lezaji od skf france... aj mi to objasni molim te....
stvar je pravilne montaze i odrzavanja, ako je on nabijan, ili se ne podmazuje, bio u kontaktu sa vodom, blabla... pa naravno da ce i najskuplji otici...
na drugome pezou je serijska radilica i lezaji na MHR kitu bili oko 100 km, nemaju ni mm lufta, skinuo sam cyl jer sam odlucio vratiti serijalu i jos mi je to sve kuci... tako da... pricas potpune gluposti... ako si nesto probao reci, ali ako nisi pokrij se usima ( sto bi i trebao )

KranjcicGoran46:
Znaci nekome drze a nekome ne drze ti lezaji iz dimacih duckasa.

vidim da je 90% foruma vozi na serijali ili neki obican kit na skuteru. morat cu probati, nema druge :)

Drnda:
ima serijalu, serijalu naturpijanu, mhr replicu sa nardom pa i to poslije malo naturpijano, mhr kit iza, sve su to izdrzali serijski lezaji i radilica, a sada imam base setup komplet, kotrljaju se na serijskoj radilici i skf c3 metalnom kucistu lezajima i nikakvih problema... pretrpili su zaribavanje jednog kita i sada voze na drugome..

te-te-ac:
po meni bolje dat nesto vise para i uzet skuplji lezaj nego rastavljat i jebavat se bezveze.. zbog ustede od 150kn  :dontknow: :binkybaby:

ako imas para za neki "posten setup" onda nemoj stedit na lezajevima..

peace.. odo nanati.. 

SlowRider:
kod lezaja mi je bitno da nije kineski i tajvanski, ostalo je malo manje bitno iako ovisi o setupu skutera...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju