Tehnički kutak > Tuning skutera
Ležajevi i sve o njima by Lageros
Drnda:
nezz ja koliko km je lux sa tim napravio, ali mi je rekao da su mu se jako brzo rastopili, par km prakticki kroz grad, nije vozio ga skoro nikako
luna500rr:
--- Citat: Drnda-1 - 03 Studeni, 2010, 21:44:09 ---nezz ja koliko km je lux sa tim napravio, ali mi je rekao da su mu se jako brzo rastopili, par km prakticki kroz grad, nije vozio ga skoro nikako
--- Kraj citata ---
Imas dvije vrste lezaja, na jednima pise taiwan na drugima fance, ista cjena, isti izgled isto sve, ali na skuteru france drze zauvjek a taiwan prosvira na serijali, cak se dogodi da se rasklapaju prilikom 'grublje' ugradnje...
SKF s oznakom france, 120kn oba lezaja, sigurno drze vise od ijedne termogrupe...
cvijo:
najjednostavnije ti je da odes u trgovinu sto prodaju lezajeve i tezis ih visoko turažne ležajeve koji se vrte do 20000okretaja platis 2 oko 200kn ako ih odma nemaju naruce ti ih i dodu ti za par dana
funkyzg26:
evo ovo ja uzimam za moj setup :headbang: i miran sam sa ležajevima vi samo stavljuajte te po 60kn ležajeve
http://www.polini.com/catalogo/en/risultato.php?op=po&id=158790
sad če opet počet da to nevalja niš hahahahaha :icon_tongue:
salej600:
Ti iz Polinia sigurno nemaju pojma.
Za te novce uzmeš pregršt onih i samo trpaj :icon_thumright:. Bar ti neće biti dosadno :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju