Tehnički kutak > Tuning skutera

Ležajevi i sve o njima by Lageros

<< < (44/76) > >>

ivanm:

--- Citat: funkyzg26 - 21 Veljača, 2011, 14:34:05 ---49 eura sam ja dao za par , to ih polini cijeni 36 eura komad  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
preko kojeg shopa?

funkyzg26:

--- Citat: ivanm - 21 Veljača, 2011, 14:36:32 ---preko kojeg shopa?

--- Kraj citata ---

na ebayu italia sam ih našo , jedva ih ima po netu tek su sad u italiji izašli i mogu se tek nač u nekim talijanskim shopovima več sam bio udavio ove u amitradu njih sam čeko da ih dobiju več mjesecima i odj#bo ih i naručio s neta , meni nije bio bed dat tih 100-150kn više za njih jel mi se neda blokove otvarat svako malo a kolko vidim čim je nešto jače od base kita ležajevi rikavaju samo tako i to skf iz lagerosa , tako da oču složit blokove i bit miran kolko tolko ide još polini vodena pumpa ona kaj si ti spominjo i to je to s blokovima ,kasnije kad ču stavljat nešto jače od mhr replike budemo vidli kolko su izdržljivi

igor.sb:
nisam znao da lageros proizvodi skf lezajeve  :dontknow: :dontknow:

lageros-zg:

--- Citat: funkyzg26 - 21 Veljača, 2011, 14:24:46 ---dolazit ču do lagerosa po semeringe i par stvari od loctita , ležajevi su normalni po dimenzijama 20x52x12 ,mogu ti ih donijet do dučana al to se ne vadi iz pakiranja do ugradnje  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

ma naravno, neće to van iz najlona  :icon_thumright:
A prije nego li dođeš, javi mi na PM što ti treba od Loctitea, da ako slučajno nemam, da mogu čim prije staviti na stanje.

3alfa3:
100 puta je vec dokazano da je najbolji lager (i svaki drugi proizvod, uostalom) onaj s kojim je kupac zadovoljan i za kojeg misli da nema boljeg.

Na stranu sto je to isti lager kao i obican SKF  ;D
Al to smo vec jednom raspravljali pa se nebi ponavljao.

Evo jedan drugi primjer:

Dobio sam na poklon digitalni mjerac tlaka u gumama. Cijena 100kn i nahvaljen je svugdje. To je ovaj lijevo na slici i ljudi ga narucuju iz HR u Louisu u Austriji po 9 eura+postarina jer je nahvaljen na netu.
Par dana kasnije, u obicnom shopingu u Intersparu naletim na isti takav, ali sa drugom naljepnicom za 19,99kn.
Par tjedana kasnije, isti takav u Intersparu za 14,99kn.

I jel sad ovaj za 100kn bolji samo zato kaj je skuplji, a otvorio sam ih i usporedio - sve je identicno unutra, cak i baterija.
Naravno da pokazuju isto kad s njima mjeris tlak

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju