Tehnički kutak > Tuning skutera
Runner vx - tuckanje u predjelu variomata
aerox92:
--- Citat: marko209vx - 22 Studeni, 2010, 21:48:49 ---pa onda ti je sigurno nesto u vezi variomata, tj rolica i klizaca i remena. naravno da moze bit.
od cega ti je variomat, tj bolcna na mjesu a od cega remen, dali vx ili vxr?
a ovo drugo vimbracije, mize bit da se otpustio jedan saraf na support armu, meni se 2-3 puta desilo.
--- Kraj citata ---
owako..motor samo qpio kad je imo neki nzm 10000km..valjda je bio fabricki varijatore i rolnice..rolnice su bile dosta potrosene i kais..ja sam narucio nowi kais i rolnice ali mi je stigo kais koji nije nazubljen sa obje strane a ja msm da je to kais za vx-a...tako da mi je kais od vx-a a ostalo od vxr-a :) znaci da promjenim kais i usput da kupim klizace..koliko oni mogu kostat?? :)
Jave:
--- Citat: aerox92 - 22 Studeni, 2010, 22:35:05 ---owako..motor samo qpio kad je imo neki nzm 10000km..valjda je bio fabricki varijatore i rolnice..rolnice su bile dosta potrosene i kais..ja sam narucio nowi kais i rolnice ali mi je stigo kais koji nije nazubljen sa obje strane a ja msm da je to kais za vx-a...tako da mi je kais od vx-a a ostalo od vxr-a :) znaci da promjenim kais i usput da kupim klizace..koliko oni mogu kostat?? :)
--- Kraj citata ---
e sad neznam jel bi moglo bit zbog toga, al tako i ja imam remen od vx-a, na variomat od vxr-a..moram uzet drugi svakako, al jedno vrijeme sam se vozio i nis nije zujilo
exodus4t:
klizači su ti oko 8kn komad a idu 3 komada....
hrca:
klizaci za original variomat 9 kn
klizaci za multivar 28 kn :)
aerox92:
--- Citat: hrca - 22 Studeni, 2010, 23:37:19 ---klizaci za original variomat 9 kn
klizaci za multivar 28 kn :)
--- Kraj citata ---
evo trebo bi uzet te klizace i bendix pa vam javljam :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju