Tehnički kutak > Tuning skutera

Runner vx - tuckanje u predjelu variomata

<< < (7/11) > >>

aerox92:

--- Citat: stefek - 22 Studeni, 2010, 18:07:53 ---remen je uzi na vxru neg na vxu.
ak je potrosen selen onda zvrnda onaj feder na nosacu motora na odredenim obrtajima..na nogari nemre zvrndat jer selen nejde gore dolje neg je u najgornjem polozaju.tak je bilo kod mene..

--- Kraj citata ---
pa moze li biti do remena?jer otkad sam promijenio rolnice i remen ovo se pocelo cut

CoK:

--- Citat: aerox92 - 22 Studeni, 2010, 18:03:21 ---haha..nzm ovo za w-v ..a nisam ja spominjo nogaru i msm da kod mene ovo nema veze sa nogarom  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
sorry, editirao sam  :toothy3:

Jave:

--- Citat: CoK - 22 Studeni, 2010, 17:58:54 ---zasto pises w umjesto v?  :angry7:

@Jave

a da tebi nije otpustena centralna nogara ili ti fali feder na istoj pa zwrrrrnda?

sam si rekao da kad je na nogari da se ne cuje

--- Kraj citata ---

ma eo pogledo sad baš, sve je oke sa centralnom...baš neki glupi zvuk metalni...i to sam pri određenim okretajima baš  :confused5:

aerox92:

--- Citat: aerox92 - 22 Studeni, 2010, 18:09:27 ---pa moze li biti do remena?jer otkad sam promijenio rolnice i remen ovo se pocelo cut

--- Kraj citata ---
zna li neko odg??

marko209vx:

--- Citat: aerox92 - 22 Studeni, 2010, 21:44:05 ---zna li neko odg??

--- Kraj citata ---
pa onda ti je sigurno nesto u vezi variomata, tj rolica i klizaca i remena. naravno da moze bit.
od cega ti je variomat, tj bolcna na mjesu a od cega remen, dali vx ili vxr?

a ovo drugo vimbracije, mize bit da se otpustio jedan saraf na support armu, meni se 2-3 puta desilo.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju