Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

sr 172 by tommek

<< < (5/22) > >>

efz:

--- Citat: fic - 04 Studeni, 2010, 07:19:15 ---
i siguran sam da je taj jolly 172... jel smo poceli radiliti dok je taj jolly bio kod mene ispuh na cilindri i znam da sam ga radio po flanđi i bila je 34

--- Kraj citata ---
napisao sam vec gore da kazu svabe da su se radili 180 sa flanđom 34.............opseg i promjer treba mjerit, evo ja sam sad premjerio na brzinu

fic:
hm...

bude danas frend tocno izmerio kolko je sirok na najsirem dijelu....

ne znam.... rekao si da su noviji 180 imali 34... ovaj spuh je star cca 5 godina... to sam siguran.... ne znam... znam da sam 100% siguran da je 34 flanđa.... bude jos frend izmerio danas opseg pa da vidimo.... jer kolko se sjecam 12 i nes cm je al neka rađe izmjeri tocno pa da i to utvrdimo.... al siguran sam da je deblji od jolly-a 180 :icon_thumright: jer sam mjerio oba

efz:
samo kazem ono kak su na njemackim forumima pisali, nisam doktor za Joleta al pricam o informacijama koje imam ;D

nek izmjeri i opseg, metrom krojackim mu je najlakse ili spagom pa premjeri duljinu spage, i prmjer sublerom, nemre se bas 100% ali nek proba najprecznije kolko moze

fic:
ma ok... vjerovatno isto znas kad si radio ovu repliku i sve....

al kazem tu sve indicije govore da je 172... osim to da 172 ne pase na sr-a.....

danas cemo vidjet da i mjera odgovara sad jos samo rijesiti kak to da pase na sr-a  ??? ;D

2TDottore:
ja sad tu vise nis ne kuzim o cem vi pricate... :P

nego...vidim da imate svi te silne jollete a neko i preko nekoliko komada....xD....jel ima neki viska po nekoj trkacoj cijeni za mene....  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju