Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
sr 172 by tommek
gokiSP:
Ajde se dogovorite da dečko fino može editirati setap ::)
Btw, kako ste vi po slici vidjeli da je ovaj nekako uzak na najširem djelu ako je razlika samo 1 cm? ??? :toothy12:
SRAD:
--- Citat: igor.sb - 04 Studeni, 2010, 00:51:26 ---napisat ces sve sam da se poklopi ???
jel to jolly sa one 150ke pulske?
zasto pises pokido je par blokova, zato sto je i dev miselov kidao blokove, i ono nije jolly 172 vec posebno rađen, to ti i srad moze potvrditi
--- Kraj citata ---
Da kod Michelea je nekakva Drag-Bojler verzija Jollya :icon_biggrin:
efz:
DevMichelov je siri, mislim da je razlika cak nesto i veca naspram razlike 180 vs 172, tak da predpostavljamo da je to radeno van serijske proizvodnje (125,180 i 172)....... dok sam se razmisljao koji spuh uzet pregledo sam brdo komentara na stranim forumima i nikome 172 nije kidao blokove
Evo ponovo sam iso probat Joleta 172 (narxov je kod mene) i neide na SRku!!
@goki mislim da se radi o promjeru kako je igor rekao i vjeruj mi primjeti se da je 180 "manji",, pogotovo kad stavis jedan pored drugog
fic:
evo neno ako oces mozes doc i probat jolly na motoru i vidit ces da ce pasat...
skinut cemo jolly s motora i mogu slikat sa šublerom pored auspuha i flanđu da vidis da su mjere od 172
i siguran sam da je taj jolly 172... jel smo poceli radiliti dok je taj jolly bio kod mene ispuh na cilindri i znam da sam ga radio po flanđi i bila je 34.... i onda sam jos uzeo 180-tku cisto da vidim jer mi je igor opet punio glavu s nekim mjerama i sve je bilo kako treba...
to moze potvrditi par clanova s foruma koji su vidli jolly-a i sve...
a ovo za okretaje dobro malo sam bzvz rekao... znam da okretaji trgaju blokove na bb jer proizvode vibracije
efz:
Opseg na najsirem djelu je nekih 39,5 cm, sad sam mjerio al ne tvrdim da je 100% ;D
Ak ima neki matematicar nek izracuna kolko je tocno, mislim da je Pi x promjer :redface:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju