Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
MinaSpeedy->>Red and White tunned by BB
gun_rider:
tribaš malo probat onaj osjećaj kad zaronda makina pod guzicom...kad ti susidi po ulici jebu mater svako jutro :P
a držanje ceste, kočenje i sve kad usporediš vx i spidfajta...ja mislin da je suvišno išta pričat uopće :happy6:
speed:
--- Citat: gun_rider - 12 Kolovoz, 2009, 14:04:27 ---tribaš malo probat onaj osjećaj kad zaronda makina pod guzicom...kad ti susidi po ulici jebu mater svako jutro :P
a držanje ceste, kočenje i sve kad usporediš vx i spidfajta...ja mislin da je suvišno išta pričat uopće :happy6:
--- Kraj citata ---
i oko pola 3 ujutro
nemam vremena za tuning niti ista slicno,treba mi motor kad dodjem doma da obavim svoje poslove ,a ne da lezim pod njim cijeli dan,
razliak je ogromna u drzanju na cesti
speed:
slagao sam ovih dana 2T masinu minarellijevu...opet mi se vratio onaj stari nemir da opet uzmem SF2 i gore stavim minareli makinu...high end...nosac sam ostavio doma i sam se treba svariti nazad na ramu...steta mi ga je bilo baciti...a kak se cini bude jos posluzio :))))) :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby:
BoLT3K:
--- Citat: speed - 16 Lipanj, 2010, 22:47:18 ---slagao sam ovih dana 2T masinu minarellijevu...opet mi se vratio onaj stari nemir da opet uzmem SF2 i gore stavim minareli makinu...high end...nosac sam ostavio doma i sam se treba svariti nazad na ramu...steta mi ga je bilo baciti...a kak se cini bude jos posluzio :))))) :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby:
--- Kraj citata ---
Pico čunersk a :icon_biggrin:
Nadam se da ce biti nesto od tog projekta
radomir.g:
--- Citat: speed - 16 Lipanj, 2010, 22:47:18 ---slagao sam ovih dana 2T masinu minarellijevu...opet mi se vratio onaj stari nemir da opet uzmem SF2 i gore stavim minareli makinu...high end...nosac sam ostavio doma i sam se treba svariti nazad na ramu...steta mi ga je bilo baciti...a kak se cini bude jos posluzio :))))) :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby:
--- Kraj citata ---
Samo napred :icon_thumright:
Cek kako si prosli put resio prirubnicu posto secam se da je udarala u "homemede" nosac masine?!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju