Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

MinaSpeedy->>Red and White tunned by BB

<< < (91/103) > >>

aeroxtuning:

--- Citat: speed - 17 Lipanj, 2009, 23:46:37 ---cijenim ovakav odgovor...sinoc cijelu noc nisam mogao spavati....

razmisljao sam i isao po komad zeljeza danas,rezao na ubodnu pilu,zavrseci dole nisu onakvi ko na slici,malo sam povario da vidim kak se cini,masina sta je najvaznije se giba i nema prenapinjaja materijala,sutra se vari sve na co2,onda slijedi testiranje na malim brzinama i s dosta naprezanja da vidim kak se ponasa,eventualno onda jos doraditi iako mi se cini da nece biti potrebno,jbg bolje staviti na forum slike pa d aljudi vide neg napraviti i ne pokazati,a 1000 glava bolje razmislja neg jedna

--- Kraj citata ---
svaka cast ;) inace bi se neko drugi durio na onakav odgovor

speed:

--- Citat: aeroxtuning - 17 Lipanj, 2009, 23:53:34 ---svaka cast ;) inace bi se neko drugi durio na onakav odgovor

--- Kraj citata ---
pa gle,nikad se ja na nista ne ljutim,jbg moja tikva je tu u pitanju....moze puknuti kad se povari nakon 100m,a ne mora nikad,sve ce vrijeme pokazati

gun_rider:
nije bit jel ti ostalo čega na rubovima, to se ionako pobrusi jer se triba pripremit komad za var...bit je da sve ispliaš uravno da sve lipo legne jedno na drugo, bez zjevanja
Šta se varenja tiče...eventualno popuntaj nosač kako si ga skrojia i otiđi plati nekom sa znanjem i iskustvom da ti to povari kako triba.

aeroxtuning:
nemoras sa co2 moze i sa autogenima,nista manje efikasnije  :icon_thumright:

speed:
znam da na ovom forumu ima ljudi drage duse,trebalo bi mi izmjeriti dimenzije kislerove prirubnice,onu kaj je seba prodavao i sad je prodaje overload,znaci ama bas sve kak je da si je napravim :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju