Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

MinaSpeedy->>Red and White tunned by BB

<< < (80/103) > >>

vktr:
ma znaš kaj e svakim danom mi se sve više sviđa tvoj skut u toj boji, ma predivan je, najljepši koji sam ikad vidio, ljepši čak i od mog :o

speed:

--- Citat: vktr - 02 Travanj, 2009, 20:19:24 ---ma znaš kaj e svakim danom mi se sve više sviđa tvoj skut u toj boji, ma predivan je, najljepši koji sam ikad vidio, ljepši čak i od mog :o

--- Kraj citata ---
nemoj mi se sada tu ulizivati,ostaje blockan na msnu

vktr:

--- Citat: speed - 02 Travanj, 2009, 20:29:06 ---nemoj mi se sada tu ulizivati,ostaje blockan na msnu

--- Kraj citata ---
štas me bloko, kad  :o nisam ni primjetio
al zbilja prekrasan je skutić, tako ću i ja svog ofarbat kad se razbijem, prekrasan prekrasan, ma stvarno nema konkurencije, ako biš ga slušajno prodavao javi :hello:

dino_sk:

--- Citat: vktr - 02 Travanj, 2009, 20:34:57 ---štas me bloko, kad  :o nisam ni primjetio
al zbilja prekrasan je skutić, tako ću i ja svog ofarbat kad se razbijem, prekrasan prekrasan, ma stvarno nema konkurencije, ako biš ga slušajno prodavao javi :hello:

--- Kraj citata ---
al i dalje si blokiran i kod mene  :laughing9: :laughing9: :laughing9:

vktr:

--- Citat: dino_sk - 02 Travanj, 2009, 20:35:45 ---al i dalje si blokiran i kod mene  :laughing9: :laughing9: :laughing9:

--- Kraj citata ---
e ti dino ona treba ti ima nekaj za reć, aj me deblokiraj lagano da ti prenesem poruku jer će me tuč inače  :toothy11:

ma zbilja moram priznat da je prekrasan skuter, predivan, najboli najljepši

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju