Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

MinaSpeedy->>Red and White tunned by BB

<< < (76/103) > >>

speed:

--- Citat: vktr - 30 Ožujak, 2009, 00:33:46 ---aaajooj kako si ga unakazioo, 10x ljepši crni bio :'( :'( :'( :'( :'( :'(

--- Kraj citata ---
gle ne vozis ga ti neg ja....ja sam ga obojao po svom ukusu :frajer:

seba:

--- Citat: speed - 30 Ožujak, 2009, 13:53:24 ---gle ne vozis ga ti neg ja....ja sam ga obojao po svom ukusu :frajer:

--- Kraj citata ---
primil ga je ferrari u momcad pa je moral u crveno farbat :laughing9: testni vozac f1 jedan je :icon_thumright:

speed:

--- Citat: seba - 30 Ožujak, 2009, 15:26:11 ---primil ga je ferrari u momcad pa je moral u crveno farbat :laughing9: testni vozac f1 jedan je :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
jesam ti rekao da ne pricas o tome :angry7: :angry7: :angry7:sad ce me za majice zvat :toothy3:

danas sam slozio plastike da sjednu kako treba...elektronska blokada je u funkciji i radi...evo slika po oblacnom danu :sad3: :sad3: :sad3:

neer:
ja inace te podnice nevolim ali bolje ih je stavit da se ne grebe jednostavno je steta dobre boje.svidja mi se skut

speed:

--- Citat: neer - 30 Ožujak, 2009, 23:13:11 ---ja inace te podnice nevolim ali bolje ih je stavit da se ne grebe jednostavno je steta dobre boje.svidja mi se skut

--- Kraj citata ---
ma ja sam ih stavio da se boja ne izgrebe... :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju