Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

MinaSpeedy->>Red and White tunned by BB

<< < (71/103) > >>

speed:
na plastikama je spric kit,bilo je puno posla....od 13 h pa do sada,jos se nisam ni presvukao,ima i slika,ali mi se fakat ne da sada ih ici uplodati,sutra u 8 h masatvljam s finim brusenjemi i dopodne bi trebala biti obojana jedna boja i specena a do 15 h i slozen skut :icon_tongue:

gun_rider:
pitam se ko je krpia onu prednju masku...hehehe :toothy9:

vktr:

--- Citat: speed - 11 Ožujak, 2009, 14:38:28 ---iako je usis stage6 na prodaji,nisam mogao odoljeti a da ga ne probam na skutu,izrada samog je ok,nije fusareno,ima duple usisne lamelice,znaci nije samo jedna kosa ko na serijskim pezoima,

razlika prirubnice 100 cmm i ove stage 6 je dan i noc,skut bolje prima gas,ubrzanje bolje padize okretaje puno brze, i cak kranje sam dobio malo,nisam uspio testirati skoro sve,jer je pocela kisa,slike kad mi se fotic napuni

btw jako lijepa stvar je na prirubnici sta ima na sebi dva izlaza za vakuum,tanji i deblji pa se uzme kako kome treba,

--- Kraj citata ---
ja kad sam to stavio nisam niš primjetio poboljšanja :'(
mislim da ti se samo čini
a i ove 2 rupe, kaj nije jedna  za ulje/druga za vakum, a zapravo svejedno je ali jedan od njih bi trebala za ulje bit kak je na seriskoj prirubnici na to ulje spojeno? ja tamo ulje šiknuo a vakum na fergazer

n0n4m3:
hah .. koji kralj  ;D

pa tamo i na serijskome ide vakum .. i ima samo 1 .. a ulje ide na karb

vktr:

--- Citat: n0n4m3 - 28 Ožujak, 2009, 01:16:19 ---hah .. koji kralj  ;D

pa tamo i na serijskome ide vakum .. i ima samo 1 .. a ulje ide na karb

--- Kraj citata ---
ne, meni vakum išao na gurtnera, brko kako to neznaš???
a ova cjevčica šta je sad na prirubnici ide iz uljne i bila je isto na serisko prirubnici tamo

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju