Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

MinaSpeedy->>Red and White tunned by BB

<< < (68/103) > >>

speed:
kao sta znate skrsio sam skut,nove plastike su nabavljene i stoje kod mene jos od srijede,sad nikako da se odlucim u koju boju da obojam,ima li itko kakav prijedlog  :icon_scratch: :icon_scratch:,bijelo bi ostavio kako je sada :icon_thumright:

Drnda:
crno plavo bi meni ok izgledalo, ja sam tako svoga htio,crna mat mu prekul stoji hehe..
imas li plastike repa slucajno viska?

speed:

--- Citat: Drnda-1 - 21 Ožujak, 2009, 14:18:05 ---crno plavo bi meni ok izgledalo, ja sam tako svoga htio,crna mat mu prekul stoji hehe..
imas li plastike repa slucajno viska?

--- Kraj citata ---

mogao bi ti nabaviti....bit ce bijeli s jos nekom,necu vise crnog :icon_thumright:

Drnda:
bijelo plavo ili potpuno bijelo :toothy10: , a meni zbog prokletog paiolia pucaju nosaci plastika, mislim da su otisli i od repa i od oih na kojima su mrezice(izmedju nogu)
pokusati cu to od spole sklepati.. ima li negdje kupiti sarafe ali da nije metal na plastiku nego guma, ako me kuzis...

speed:

--- Citat: Drnda-1 - 21 Ožujak, 2009, 14:30:03 ---bijelo plavo ili potpuno bijelo :toothy10: , a meni zbog prokletog paiolia pucaju nosaci plastika, mislim da su otisli i od repa i od oih na kojima su mrezice(izmedju nogu)
pokusati cu to od spole sklepati.. ima li negdje kupiti sarafe ali da nije metal na plastiku nego guma, ako me kuzis...

--- Kraj citata ---
stavi gumice od vode ispod njih

mene neka druga boja jako vuce,mislimda ce tako i pobojan bit

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju