Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

MinaSpeedy->>Red and White tunned by BB

<< < (58/103) > >>

Drnda:
ma da bas ti serijala ovako ide, moj ide do nekih 65 kao i ovo na videu, ali dalje je vec slab jako, iako nabere nekih 90-95 , sto je sve na njemu na ovom videu

speed:

--- Citat: Drnda-1 - 30 Studeni, 2008, 21:24:50 ---ma da bas ti serijala ovako ide, moj ide do nekih 65 kao i ovo na videu, ali dalje je vec slab jako, iako nabere nekih 90-95 , sto je sve na njemu na ovom videu

--- Kraj citata ---
serijski cyl,karb dell 19.auspuh mhr replica,rolice 5.7 g,plavi federi kvacila,airbox,preradjeni blokovi

Drnda:
jel to ide toliko na pravcu ili je to nizbrdo, meni je to mnogo previse, a u mene su trenutno rolice od 7 gr, imas li ti ista laganije, jer su mi ove preteske

speed:

--- Citat: Drnda-1 - 30 Studeni, 2008, 21:28:28 ---jel to ide toliko na pravcu ili je to nizbrdo, meni je to mnogo previse, a u mene su trenutno rolice od 7 gr, imas li ti ista laganije, jer su mi ove preteske

--- Kraj citata ---
to ti je na ravnici.imam ti 4 g...al sad ce auspuh otic pa ti mogu dat ove svoje od 5.7

stark1:

--- Citat: Drnda-1 - 30 Studeni, 2008, 21:24:50 ---ma da bas ti serijala ovako ide, moj ide do nekih 65 kao i ovo na videu, ali dalje je vec slab jako, iako nabere nekih 90-95 , sto je sve na njemu na ovom videu

--- Kraj citata ---
ima mi frend serijskog sf2...motor letiiii...i dan danas nemogu da vjerujem da pezo moze tako ici...na ravnici mu kazaljka dodje kao i kod ovog od speed-a

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju