Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
MinaSpeedy->>Red and White tunned by BB
speed:
--- Citat: neer - 16 Kolovoz, 2008, 15:25:55 ---imam ja c4 poliamid sve super radi stvarno ali sad kad budem raskopavao stavit cu c3 bas zato sto mi netrebaju ovi c4
--- Kraj citata ---
di si ih kupovao,sad sam imao metalne i kad se raspadnu nije lijepo za vidjet
speed:
evo mali update :icon_tongue:
trenutno stanje skuta
sad iidemo dalje na blokove...
izgled smljevenog lezaja kod magneta...u biti samo prasina
hacov umetak umjesto zracne pumpe...ovo sta je bijelo,to je radilica poderala kolko joj je smetalo :laughing7:
maknuta pregrada na usisu i prosireni ulazni put smjese,naravno i ispolirano...
i na kraju obnova malossijevo armontizera,ispolirana unutrasnjost i obojan feder,znam da ce mnogi pitati zasto nisam obojao i maticu na vrhu,meni je fora boja ta... :laughing7:
danas su trebali stic lezajevi i semerinzi novi,ali nisu,sutra ce,radilica se hladi na -20 stupnjeva :laughing7:
eto toliko od mene,slijedi daljni update,moza snimim vidio sklapanja blokova,sta kazete na to :dontknow:
speed:
obecao sam slike,i tek sam danas uhvatio vremena uplodati,da ne pada kise ne bi ni danas
ohladjena radilica
skut upaljen
ostali dijelovi po garazi
probna voznja
dok moj radi na leru,servisira se odmah i drugi sf2
evo i malo videa o sklapanju blokova,nisam sve uspio snimiti,al dio jesam
evo nakon slozenih blokova odvrtio sam 1000 km i sve je u najboljem redu,nisam nista raskopao na njemu,i hvata me nostalgija,al pustiti cu ga sad do zime
motov3x:
svaka cast :icon_thumright: :icon_thumright:
Drnda:
da li je ono na prvom videu cijeli proces mijenjanja lezaja radilice? kako god bilo ovo s videom ti je super ideja, puno mi je stvari jasnije..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju