Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
MinaSpeedy->>Red and White tunned by BB
speed:
slozeni blokovi i skut upaljen,radi ko urica,pustio sam ga da odradi prvih 15 min,sad cu ga jos jednom pustiti i u laganu voznju,samo sta pada kisa je problem :angry7: :hmh:
dino_sk:
--- Citat: SlowRider - 20 Srpanj, 2008, 13:33:09 ---Dobro ti ide skuter s obzirom da je serijski cilindar :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
to je snimano kad je isao niz velebit
speed:
--- Citat: dino_sk - 26 Srpanj, 2008, 19:41:42 ---
--- Citat: SlowRider - 20 Srpanj, 2008, 13:33:09 ---Dobro ti ide skuter s obzirom da je serijski cilindar :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
da da,niz himalaje :frajer: a cuj ako ide bolje od runnera nije moj problem,ima decki na forumu koji ce potvrfiti da tako skut i ide :icon_tongue:
Shevinho:
--- Citat: speed - 26 Srpanj, 2008, 19:44:20 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
da da,niz himalaje :frajer: a cuj ako ide bolje od runnera nije moj problem,ima decki na forumu koji ce potvrfiti da tako skut i ide :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
ja potvrdjujem da njegov skut ide ko metak i to serijala.uvjerio se vlastitim ocima
speedburn2:
--- Citat: Shevinho - 26 Srpanj, 2008, 23:35:05 ---
--- Citat: speed - 26 Srpanj, 2008, 19:44:20 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
ja potvrdjujem da njegov skut ide ko metak i to serijala.uvjerio se vlastitim ocima
--- Kraj citata ---
ja sam ga vozio i neznam koja jos serijala tako ide....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju