Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
MinaSpeedy->>Red and White tunned by BB
baraba:
--- Citat: speed - 16 Lipanj, 2008, 22:17:30 ---
--- Citat: baraba - 16 Lipanj, 2008, 22:06:17 ---To mora da su neke klinkice bile :toothy12: Koja bi se još cura palila na skuter, one žele pravi motor :frajer:
--- Kraj citata ---
a cuj tvojih godina su bile,tako da....
kad dolazis s faksa
--- Kraj citata ---
E te moji godin su ti najbolje, nit su balave nit su previše razrađene :toothy12: (dobro, kako koja)
Imam još ovaj tjedan i još onaj tamo, ako sve dam (a valjda oću, jer ću popiždit ako budem morao ostat još 1 tjedan.
MaLi_OdvALjivAc:
Neces pogresiti bilo da uzmes battlax ili ME7!!!
speed:
kupio prednju i zadnju gumu metzeller me7 teen kod gumi padjena,odmah su mi ih i smontirali,usput sam posjetio servisi i kupio lezajeve radilice,semeringe,iglicasti,lezajevi su od ntn-a,proizvedeni u taiwani,znam da nisu bas nesto,ali moji su prozujali i to jako,a na kit cu staviti skf,danas potrosio preko 1000 kn,a ni ne stane u dvije ruke :dontknow: :toothy11:
baraba:
Samo ti to sredi pa da ja vidim prvi put u zivotu kako izgleda skuter s kitom :icon_thumright:
speed:
--- Citat: baraba - 28 Lipanj, 2008, 20:34:18 ---Samo ti to sredi pa da ja vidim prvi put u zivotu kako izgleda skuter s kitom :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ma da vidis,i probas,danas smo kubelka i ja imali nesvakidasnju situaciju,stavit ce on temu o tom :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju