Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
MinaSpeedy->>Red and White tunned by BB
speed:
--- Citat: marko.p - 16 Lipanj, 2008, 20:05:21 ---samo višebojan :(
--- Kraj citata ---
nitko ne komentira skut,svi zapeli za visebojan
speedburn2:
ma preljep je samo nemoj skakt zbog njega u djulu :icon_thumright: :icon_thumright:
speed:
--- Citat: speedburn2 - 16 Lipanj, 2008, 21:44:37 ---ma preljep je samo nemoj skakt zbog njega u djulu :icon_thumright: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ni zbog cure ne bi ,a kamo zbog njega,danas ja pilim drva i cure se vozikaju s biciklima i komentiraju moj skut,pa pucam od smijeha :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:
speedburn2:
--- Citat: speed - 16 Lipanj, 2008, 21:56:55 ---
--- Citat: speedburn2 - 16 Lipanj, 2008, 21:44:37 ---ma preljep je samo nemoj skakt zbog njega u djulu :icon_thumright: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ni zbog cure ne bi ,a kamo zbog njega,danas ja pilim drva i cure se vozikaju s biciklima i komentiraju moj skut,pa pucam od smijeha :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:
--- Kraj citata ---
he he he he, ajd dobro da nisu komentirale tebe onda se nebi smijao nego plakao :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: ;D ;D ;D ;D ;D
speed:
--- Citat: speedburn2 - 16 Lipanj, 2008, 21:59:48 ---
--- Citat: speed - 16 Lipanj, 2008, 21:56:55 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
he he he he, ajd dobro da nisu komentirale tebe onda se nebi smijao nego plakao :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: ;D ;D ;D ;D ;D
--- Kraj citata ---
doslo mi skoro do placa kad mi je palo drvo na nogu,ali ok,
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju