Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
MinaSpeedy->>Red and White tunned by BB
speed:
--- Citat: dino_sk - 29 Ožujak, 2008, 19:08:43 ---skut je zakon :icon_thumright: :icon_thumright:
sam jos spuh metni gore i sve 5,prodaje ti hac Narda prerađenog za peugeot mozda bi dobio i neki popust zato sto si kit uzeo :laughing7:
--- Kraj citata ---
od haca cu najvjerojatnije uzet spuh,ali nisam ja od njega kupio kit,on ga je preradio,pa ga je brnic razradio,i na kraju je bio kod x-fighta iz zadra,tko je regan na ss zna decka po bijelom Speedfightu2,kit kad je k meni dosao bio je samo razradjen,znaci samo ga je brnic vozio a x-fight ga nije ni montirao,
--- Citat: stoper06 - 29 Ožujak, 2008, 19:10:35 ---kako je mracno ispalo, a bio još dan dok sam bio kod tebe :happy3:
--- Kraj citata ---
a slikat cemo sutra opet ako bude lijepo,i ovako se dobro vidi
hac:
--- Citat: ---on ga je preradio,pa ga je brnic razradio
--- Kraj citata ---
čist da bude točna informacija,to je valjda bio brnićev kit,x-fight ga je kupio i ja sam onda radio preradu,ali x-fight ga nije ni isprobao jer nije mogao nać odgovarajući spuh
:::Bruno::::
lijep sf... odmah se sjetim svoga bivšeg :)
Lav:
Jako jako lijepi sf......
Mene jedino šta bode u oči su ovi gadni retrovizori , da je moj ja bi ih isti dan skinuo.....
Ali jbg , kako ko voli........Neko može bez njih neko ne....
..::Alf::..:
Dobro je majstore, dobro!!!
Nego daj nabaci kakvu mrežicu tu kod kilera i ovaj zadnji dio sica pretapeciraj u bjelo.
Morat ćemo sad koji dan skutere parkirat pred školu nek se malo sunčaju :drunken_smilie: :drunken_smilie: :glasses9: :glasses9: :frajer: :frajer:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju