Tehnički kutak > Tuning skutera

napokon kymco agility 4T 82 cc tuning :)

<< < (24/27) > >>

SlowRider:
Da vidim da si prvi koji je to poceo tunirati i to je razlog zasto je toliko novaca otislo iako je i radilica sve zeznula...
Vidio sam par tuniranih takvih skutera i to opet neide nikuda, mozda je lose slozeno  :dontknow:

sto se tice optimizma za performanse, prisjetio sam se ovoga i interesira me kako stvari oko toga stoje:

--- Citat: stardust - 01 Studeni, 2007, 13:24:05 ---
--- Citat: igor.sb - 01 Studeni, 2007, 12:24:22 ---12sek do 80

sanjaj lol

--- Kraj citata ---

vidjet cemo  :frajer:

--- Kraj citata ---

stardust:

--- Citat: SlowRider - 20 Srpanj, 2008, 18:14:15 ---Da vidim da si prvi koji je to poceo tunirati i to je razlog zasto je toliko novaca otislo iako je i radilica sve zeznula...
Vidio sam par tuniranih takvih skutera i to opet neide nikuda, mozda je lose slozeno  :dontknow:

sto se tice optimizma za performanse, prisjetio sam se ovoga i interesira me kako stvari oko toga stoje:

--- Citat: stardust - 01 Studeni, 2007, 13:24:05 ---
--- Citat: igor.sb - 01 Studeni, 2007, 12:24:22 ---12sek do 80

sanjaj lol

--- Kraj citata ---

vidjet cemo  :frajer:

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

ok realno je bilo oko 15 sekundi što je moraš priznati josh uvijek  vrlo dobro..
to je bilo sa 82 cilindrom i serijskom glavom..
trenutno sa većom glavom mu treba oko 17 sekundi no moraš uzeti u obzir da imam duplu base brtvu koja dodatno smanjuje kompresiju...btw. planiram je skinuti za koji tjedan i nadam se da cu time  dobiti 1-2 ks više
neznam kaj hoćeš reci sa ovim da si vidio par tih tuniranih i da idu loše..mozda su fakat loše složeni  :dontknow:
ja se u vec u par navrata trkao sa likom sa posla koji vozi apriliu di-tech 50
iznenadio se kad je vidio da smo u dlaku isti u ubrzanju do 70 a onda ga ja polako ostavljam..
njegova aprilia je inache odblokirana serijala i ide samo 75
a ove iz city expresa(yamaha neos) sam redovno šišao i tada sa serijskom glavom i sada sa ovim setupom

SlowRider:
Onda to i nije tako lose kad si mjerio sa ditechom. Inace ove iz city expressa odere i stari zet-ov tramvaj od semafora do semafora...

X-Thug:
citajuci samo ovu zadnju stranicu (one prije san davno procita) zakljucio sam da je jeftinije kupit neki 4T manje trosi a po tvome i brze ide jer posto si i sam reka da su djelovi nesto jeftiniji...dakle za neki 15t k uvrh glave imas solidan skuter...svaka cast dust na trudu i naporu i strpljenju... :icon_thumright: :icon_thumright:

stardust:

--- Citat: X-Thug - 20 Srpanj, 2008, 21:19:26 ---citajuci samo ovu zadnju stranicu (one prije san davno procita) zakljucio sam da je jeftinije kupit neki 4T manje trosi a po tvome i brze ide jer posto si i sam reka da su djelovi nesto jeftiniji...dakle za neki 15t k uvrh glave imas solidan skuter...svaka cast dust na trudu i naporu i strpljenju... :icon_thumright: :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

ak recimo kupis kymco agility onda za  sve ukupno 9,5 tisuca imash solidan i brz skuter koji mali trosi :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju