Tehnički kutak > Tuning skutera

napokon kymco agility 4T 82 cc tuning :)

<< < (22/27) > >>

Doomsday:
Je, malo nitro-glicerina da ga mo'š dignit u zrak, jer ćeš jedino tako moć dobit trku... :laughing7:

Sorry na OFF-u, ali mora san... :zubo:

Mr J:

--- Citat: stardust - 29 Studeni, 2007, 16:13:02 ---hvala na potpori..svaka ti dala neer  ;D.....
mr.J-a cu svakako pozvat jedan dan kad sredim skut da bacimo trkicu
a da bude zanimljivije nadam se da ce prihvatit i malu okladu sa moje strane...

ps.nemojte mu rec al ponest cu i  malo nitra bash za njega taj put :frajer:

--- Kraj citata ---

A ja cu ponijeti zippo  :icon_thumright:

Agil:
 :icon_tongue: zippo za potpalit, ili onako....preko veze do zippa na aukciji..???

mislim da je stardust zaslužio godišnju nagradu za "post of the year 2007" ili barem " mojscooter.com enthusiast of the year 2007"...- pa čovjek je spreman prodati i košulju sa sebe samo da "čudljiva zvijer - Agility" vozi kako treba i kako može.....
..a samo koliko smo naučili iz ovoga threada..... a samo koliko je mojscooter.com profitirao: - postao je referentna stranica za sve vlasnike 4T skutera....

vani, naravno postoje posebni site-ovi koji se bave onim o čemu stardust piše (scottdawg.com; scooter -chinois.com, chinese.roller.com, revolution70.com)..a mojskuter.com je dobio na pladnju - sažetak brojnih iskustava i saznanja o tuningu 4T 50ccm skutera - jedoj o najintrigantnijih tema na web-u...(štoviše, svi,  - tuning talijanskih cvaja zanemaruju, em su rijetki, em izumiru ( ako ne prirodnom smrću po zasluzi, ono zakonskim odredbama - glede globalnog zatopljenja)

Predlažem da osim kupovinom raritetnih zippo upaljača po superpovoljnim cijenama, osnujemo i fond kojim bi se financijski podržalo eksperimentalno ulaganje i proučavanje učinaka spretno nabavljenih tuning dijelova na performanse kineskih 4T skutera.....javite broj žiro-računa: ja odmah uplačujem simboličnu, ali znakovitu svotu....

Šutljiva večina Hrvata (vlasnici pritajenih zvijeri - baotiana, italscootera, quinqui-a, huonliu-a, kingscootera, silverstone-a, jinlua, huontaia-a,sunli-a, jinglungi-a...) sigurno će podržati ovu incijativu... :icon_thumright:

svastar:
slazem se u potpunosti
ocemo 4-takt podforum

SlowRider:
Napraviti 4-T I 2-T forum odvojeno, bio bi pun pogodak, preglednije, zanimljivije...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju