ksenon ugrađen bez homologacije, leće i onog za čistit far šta je ja mislim obavezno kod ugradnje i homologacije XD
pustit ce ga ........NE
ja mislim isto ako se radi po zakonu da ne mogu pustit nikog s xenonom osim ako nije tvornicki. cak i na autima na kojima je ugrađen naknadno pogotovo onima koji nemaju polielipticne farove to nije legalno.
znam za neke slucajeve gdje su s autima pali na tehnickom zbog tih xenona. stvar je u tome da neki stavljaju xenone na stare aute i buduci da nisu bistri polielipticni farovi ta svjetlost se rasipa svuda i xenon ne funkcionira kako treba i jos k tome smeta onima iz suprotnog smjera jer nije odgovarajuce usmjerena.
mislim da bi na novijim skuterima funkcioniralo kako treba jer imaju bolje farove i sjenila, recimo na speedfightu 2 moze radit sto se tice svjetlosti sasvim zadovoljavajuce, al sve ovisi o ovima na tehnickom jer tesko ce tko vjerovat da je na 50-ki tvornicki xenon.
svasta sam cuo o iskustvima sa tehnickog i moram reci da to cujem samo po prici zato sto meni nikad nisu nista cjepidlacili cak ne provjeravaju svjetla niti zmigavce, samo krajnju i to je to. ali ako padnete na tehnickom zbog nosaca tablice onda cete pasti i zbog xenona, moje misljenje. jer to vec znaci da gledaju malo bolje.