Ja sam to imao na Kymcu 250ccm i imam na Runneru 50ccm i radi bez greške.Neznam meni je fora to daljinsko paljenje pogotovo ujutro kada je hladno i ja ga upalim preko daljinskog,pa se taman zagrije kada moram krenut.Šta se tiče smog alarma mene je spasio krađe dijelova a možda i cijele Runnerice jer se aktivirao kada su pokušali skinut ili otpeljat skuter i razbježali se u roku odmah,tako da za 150kn i nije neka investicija a mogla bi dobro doć nekada.Šta se tiče onog zvuka 2x prilikom gašenja to se može riješit i ja sam to kod sebe riješio i priznajem da to iritira za poludit.Imao sam i ja i drugačije module koji nemaju taj glupi signal,jedno vrijeme sam ih i sam ugrađivao i prodavao.Samo da napomenem da za paljenje motor mora bit idealno podešen,da čok mora radit perfektno jer naravno on zavergla i ako ulovi ulovi ako ne ništa,tako da sve mora bit podešeno kako treba.I na kraju nema daljinskog paljenja kod skutera ili motocikala koji imaju kod ključ,mada su i to neki riješavali ali na taj način da su iz ključa vadili kod i ljepili ga na čitač koda i onda daljinsko paljenje radi.
Mislim da je invensticija mala i meni osobno je fora ali svatko ima svoj ukus.