Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Osijek - Valpovo voznja i druzenje!
pralas:
--- Citat: _r0bi_ - 05 Studeni, 2010, 21:08:21 ---...e tako daa...i nemoj slucajno prazih depova da ides...neka origigi cola mora past...zna se red.... :jerk:
:headbang: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
nema problema :icon_thumright:
nego jel planirate vi ici na neke cevape ili nes,da ne jedem prije? :laughing7:
_r0bi_:
--- Citat: ivan pralas - 05 Studeni, 2010, 21:10:22 ---nema problema :icon_thumright:
nego jel planirate vi ici na neke cevape ili nes,da ne jedem prije? :laughing7:
--- Kraj citata ---
...ja i kamba vjerojatno kebab prije puta boze moj sta pitas....hahahhaha...a za ostale neznam...
...jel dizem se oko 11 a u 12 trebam bit u osijeku tak da jbga...a praznog stomaka se nemoze vozit....aaaa ne ne :angry7:
pralas:
--- Citat: _r0bi_ - 05 Studeni, 2010, 21:15:51 ---...ja i kamba vjerojatno kebab prije puta boze moj sta pitas....hahahhaha...a za ostale neznam...
...jel dizem se oko 11 a u 12 trebam bit u osijeku tak da jbga...a praznog stomaka se nemoze vozit....aaaa ne ne :angry7:
--- Kraj citata ---
hehehe,ma vasi su mi rituali najbolji :toothy12: i uvijek vas vidim kako uzivate u kebabu :laughing7:
ja idem busom do grada,ali posto cu doci ranije idem i ja na kebab ;D
_r0bi_:
--- Citat: ivan pralas - 05 Studeni, 2010, 21:18:58 ---hehehe,ma vasi su mi rituali najbolji :toothy12: i uvijek vas vidim kako uzivate u kebabu :laughing7:
ja idem busom do grada,ali posto cu doci ranije idem i ja na kebab ;D
--- Kraj citata ---
...hahahahah a cuj sto se mora nije ni tesko.... :toothy12: :toothy12:
...bolje bit sit nego gladan :laughing7:
pralas:
--- Citat: _r0bi_ - 05 Studeni, 2010, 21:25:51 ---...hahahahah a cuj sto se mora nije ni tesko.... :toothy12: :toothy12:
...bolje bit sit nego gladan :laughing7:
--- Kraj citata ---
e bas to :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju