Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Osijek - Valpovo voznja i druzenje!
Kamba:
--- Citat: igor.sb - 31 Listopad, 2010, 16:44:38 ---e moj mislave vpucko je valjda jedini na ovom forumu koji se s jakim midracom uputio na put preko krndije-dilja sve do sl. broda i nazad
2000 km je veselje trajalo zbog 10mm iglicastog ::)
--- Kraj citata ---
...dok su mu svi govorili da to nije mašina za pun gas do Slavonskog,on se pravio pametan kak je ulupo pun k... para i da je to nepoderivo....a i njemu je prije igličastog puko nosač motora... ::)
igor.sb:
kakav pun gas lol :toothy12: :toothy12: vozio se na 1/3 gasa daleko od 13t ok i rezonancije roosta
nosac motora ili ti ga home made subframe, u kojeg se previse kunio je pucao jer su mu falila pojacanja, poslje je to sljakalo
jedan od rijetkih koji su samo radili sebi stvari, pa tako i spuh koji se pokazao bolji od zxa
najlakse je kupiti sve, treba sam znat napravit, to je njegova politika bila i za to respect
a da zabunom i tuđom gluposcu nije dosla radilica s 10 bocnom, njegov rally bi vozio malo duze :)
Kamba:
--- Citat: igor.sb - 31 Listopad, 2010, 16:52:59 ---kakav pun gas lol :toothy12: :toothy12: vozio se na 1/3 gasa daleko od 13t ok i rezonancije roosta
nosac motora ili ti ga home made subframe, u kojeg se previse kunio je pucao jer su mu falila pojacanja, poslje je to sljakalo
jedan od rijetkih koji su samo radili sebi stvari, pa tako i spuh koji se pokazao bolji od zxa
najlakse je kupiti sve, treba sam znat napravit, to je njegova politika bila i za to respect
a da zabunom i tuđom gluposcu nije dosla radilica s 10 bocnom, njegov rally bi vozio malo duze :)
--- Kraj citata ---
...ima tu nešto što ti kažeš...on je bio za napravit nešto sam,ali nije tu bilo dovoljno znanja...al stvarno se lik pravi pametan,i uostalom on je sam pričo navodno da je dero pun gas do Osijeka a kasnije i do Broda... :dontknow:
igor.sb:
do osijeka je znao derat to znam, al do broda ne, al stisnes tu i tamo malo, dug je put od 100+ km :toothy11:
no dosta o veselom da temu ne ukenjam vise neg sto jesam
Kamba:
...ma nisi ukenjo više neg ja... :icon_biggrin:...
....kako smo počeli sa ekipom iz Osijeka i Walkayem iz Kopačeva dosta če se pisat u ovoj temi i nadam se da če sve bit popračeno sa slikama....šteta dečki što ide zima i susreta če bit sve manje,al zato čemo sljedeću sezonu iskoristit do maksimuma.... :icon_thumright: :frajer:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju