Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Osijek - Valpovo voznja i druzenje!

<< < (55/61) > >>

fotak:
skupit cemo se,svaki put nas bude 10ak tako da to nije nikakav problem...eo i mene malo...slabo tipkam po forumu  :notworthy:

Kamba:

--- Citat: D3n1 - 15 Studeni, 2010, 19:23:16 ---sto se mene tice moze nas i petero biti samo da se zaje.... :toothy10: pa ako nas se i ne skupi kamba vi dodite

--- Kraj citata ---

...ja i Darac smo obavezni i računaj na nas,samo da nas vrijeme posluži do tebe..jer ipak smo motorima....zajebancije će uvijek bit....koliko para treba dat...

_r0bi_:

--- Citat: Miroslav Kamba - 15 Studeni, 2010, 20:13:55 ---...ja i Darac smo obavezni i računaj na nas,samo da nas vrijeme posluži do tebe..jer ipak smo motorima....zajebancije će uvijek bit....koliko para treba dat...

--- Kraj citata ---

....ooooooooo ekipaaa... :notworthy:  :headbang:
....dolazim jedino ako me ova dvojica budu cekala  :laughing7: ako ne,onda ne dolazim  :nono:

....e deni i gene kako skidanje s ku... o cemu vi to...  :icon_scratch:  :dontknow:

....btw...do raspada multivara, bendiksa dolazi uslijed nestrucnog montiranja....  :jerk:  :jerk:  :laughing7:

Kamba:

--- Citat: _r0bi_ - 15 Studeni, 2010, 20:20:44 ---....ooooooooo ekipaaa... :notworthy:  :headbang:
....dolazim jedino ako me ova dvojica budu cekala  :laughing7: ako ne,onda ne dolazim  :nono:

....e deni i gene kako skidanje s ku... o cemu vi to...  :icon_scratch:  :dontknow:

....btw...do raspada multivara, bendiksa dolazi uslijed nestrucnog montiranja....  :jerk:  :jerk:  :laughing7:

--- Kraj citata ---
...ja neću čekat do 2 sigurno..jer to je već razlaz ekipe....
....a za bendiks kolega...neam komentara..moraš vidit...puni zupci na bendiksu(oni mali) aluminija... :dontknow:

_r0bi_:

--- Citat: Miroslav Kamba - 15 Studeni, 2010, 20:22:39 ---...ja neću čekat do 2 sigurno..jer to je već razlaz ekipe....
....a za bendiks kolega...neam komentara..moraš vidit...puni zupci na bendiksu(oni mali) aluminija... :dontknow:

--- Kraj citata ---

...hahahahahha trapavci...i nakovanj bi sjebali...pa sta vam je bendiks skrivio....ccccc strasno  :binkybaby:  :dontknow:

...deni i ekipa sto se tice rostiljade ja ne dolazim...  :sad3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju