Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Osijek - Valpovo voznja i druzenje!

<< < (52/61) > >>

black_spirit:
Mogli bi ovaj tjedan nesto dok je lijepo vrijeme i kolega Kamba na godisnjem... :dontknow:

Kamba:
...meni uvijek paše...samo da je vrijeme lijepo...bilo bi prenaglo da odma nakon ovog idemo na roštilj za par dana....možda krajem tjedna....u subotu ili nedjelju... :dontknow:

_r0bi_:

--- Citat: Miroslav Kamba - 14 Studeni, 2010, 19:31:40 ---...meni uvijek paše...samo da je vrijeme lijepo...bilo bi prenaglo da odma nakon ovog idemo na roštilj za par dana....možda krajem tjedna....u subotu ili nedjelju... :dontknow:

--- Kraj citata ---

...ja sam slobodan u cetvrtak i petak...a odg mi i sub ned al poslije 14h  :angry9:
...e sam mislim da vrijeme nece bit od sredine tijedna prema kraju ok tak da  :dontknow:  :dontknow:

pralas:

--- Citat: _r0bi_ - 14 Studeni, 2010, 19:44:50 ---...ja sam slobodan u cetvrtak i petak...a odg mi i sub ned al poslije 14h  :angry9:
...e sam mislim da vrijeme nece bit od sredine tijedna prema kraju ok tak da  :dontknow:  :dontknow:

--- Kraj citata ---
gledo sam prognozu za tjedan dana unaprijed :icon_thumright:
pon:sunce
utorak:bit ce i kise
srijeda:sunce
cet:bit ce i kise
pet:samo kisa
sub:vecinom suncano uz naoblaku
 :headbang:
temp. oko 15

_r0bi_:

--- Citat: ivan pralas - 14 Studeni, 2010, 20:37:03 ---gledo sam prognozu za tjedan dana unaprijed :icon_thumright:
pon:sunce
utorak:bit ce i kise
srijeda:sunce
cet:bit ce i kise
pet:samo kisa
sub:vecinom suncano uz naoblaku
 :headbang:
temp. oko 15

--- Kraj citata ---

...ma nemoj aaaa  :toothy12:  :toothy9: a sta tebi vrijedi kad ces opet u kazni bit.... :jerk:  :jerk:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju