Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Osijek - Valpovo voznja i druzenje!
cosa_wp:
--- Citat: Miroslav Kamba - 31 Listopad, 2010, 16:20:43 ---...nikad nije problem...al bokte 117 kilometara sam napravio...jaja sam ostavio ispod sjedala,al me kičma prebija... :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
ti koda si išao do Novog Zelanda
Kamba:
--- Citat: walkay - 31 Listopad, 2010, 16:25:31 ---Drugi put moras sa GPS-om! :laughing7:
--- Kraj citata ---
..a jebajga...nisam puno promašio...onim drugim putem ima 10 km manje...ma nema veze,jebe se meni nije mi problem vozit...još kad idem kod prijatelja na oriđiđi kolu... :cugaa: :cugaa:
...supač..
Kamba:
--- Citat: cosa_wp - 31 Listopad, 2010, 16:29:09 ---ti koda si išao do Novog Zelanda
--- Kraj citata ---
..ma bokte ovaj novi Runner ima užas sjedalo,a i cura je bila samnom pa sam ja sjedio onak kako mi ne odgovara,previše naprijed kužiš...ma užas....već nakon 20 km osječam bolove,tak da mi je svejedno koliko vozim... ::)
cosa_wp:
--- Citat: Miroslav Kamba - 31 Listopad, 2010, 16:31:32 ---..ma bokte ovaj novi Runner ima užas sjedalo,a i cura je bila samnom pa sam ja sjedio onak kako mi ne odgovara,previše naprijed kužiš...ma užas....već nakon 20 km osječam bolove,tak da mi je svejedno koliko vozim... ::)
--- Kraj citata ---
kuiš imao sam i ja novog runnera pa mi nije bilo kao i tebi kritično
Kamba:
..a dobro malo sam pretjero,nije baš toliko,.... :toothy12:...šta si me napo odma..... :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju