Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Osijek - Valpovo voznja i druzenje!
pralas:
--- Citat: _r0bi_ - 13 Studeni, 2010, 20:16:00 ---....a di si ti kolega pa ti neznas sta si propustio jbteeee joj :omfg: :omfg: :omfg:
--- Kraj citata ---
kolega je u fucking kazni jos tjedan dana :redface:
care znm sta sam propustio i pizidim cijeli dan :angry9:
_r0bi_:
--- Citat: ivan pralas - 13 Studeni, 2010, 20:21:42 ---kolega je u fucking kazni jos tjedan dana :redface:
care znm sta sam propustio i pizidim cijeli dan :angry9:
--- Kraj citata ---
...ma jbte...pa daj budi dobar covjece...vidis da uvijek izvuces deblji kraj.... :laughing7:
...a vald cec do proljeca odgulit kazne :jerk: :jerk: pa da te puste na miru :laughing7:
...pa da u 2t scooter team-u budu dva tgb-a.....ada :icon_thumright:
pralas:
--- Citat: _r0bi_ - 13 Studeni, 2010, 20:27:42 ---...ma jbte...pa daj budi dobar covjece...vidis da uvijek izvuces deblji kraj.... :laughing7:
...a vald cec do proljeca odgulit kazne :jerk: :jerk: pa da te puste na miru :laughing7:
...pa da u 2t scooter team-u budu dva tgb-a.....ada :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ma bit cu dobar :toothy9:
nadam se da ce proci jos malo :)
da da bit ce 2 ljuta TGB koja ce prati nrg-a :laughing7: :fingerr:
_r0bi_:
--- Citat: ivan pralas - 13 Studeni, 2010, 20:30:43 ---ma bit cu dobar :toothy9:
nadam se da ce proci jos malo :)
da da bit ce 2 ljuta TGB koja ce prati nrg-a :laughing7: :fingerr:
--- Kraj citata ---
....opaaaaaa nemoj bit siguran... :nono: pitaj mađu kak me sio :jerk: :jerk: :laughing7:
....al daj kolega pa nije sve u brzini j****u bitna je ekipa i druzenje... :laughing7:
....a i moj je 50ccm a vasi su 70ccm tak da nemamo o cemu pricat :icon_biggrin:
pralas:
--- Citat: _r0bi_ - 13 Studeni, 2010, 20:35:19 ---....opaaaaaa nemoj bit siguran... :nono: pitaj mađu kak me sio :jerk: :jerk: :laughing7:
....al daj kolega pa nije sve u brzini j****u bitna je ekipa i druzenje... :laughing7:
....a i moj je 50ccm a vasi su 70ccm tak da nemamo o cemu pricat :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
daj samo mi nemoj reci da si prestigao zolta? :laughing6:
ma ekipa i druzenje je najvaznije :icon_thumright:
al tvoj je piaggio :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju