Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Osijek - Valpovo voznja i druzenje!

<< < (41/61) > >>

mudri:
Pero,Luka,Mislav,Ja smo platili da capamo to prase to ti je tih dvesta :D

Docu tamo sa 2 litre rakije namazat se najest se i otic kuc ko bog AHAHAHA  :laughing7:

Babe ce da se krste po livadama kad budem lelujo namazan ahahah ima da oplemenim dabrove po cesti  HAAHAHAHHAHAAHA :laughing7:

stiskam zadnju sve mi je jasno mesam ajvar mozda je kasno  <3  pozz ekipi apostola  :hello:

Kamba:
...bez alkohola.... :nono: :nono: :jerk: :jerk:
..samo teške droge.... :laughing7: :laughing7:

Kamba:
 :wcm:.....auuuu poslije onakve prasetine je prava šteta ić u WC...... :toothy12:
....dečki svaka čast...ostalo mi još malkoc za sutra...vidim imate dobar apetit.........vožnjica i cuga u gradu je pala da potrošimo lovu što su dečki pošteno dali....svaka čast svima... :notworthy:

_r0bi_:

--- Citat: Miroslav Kamba - 13 Studeni, 2010, 19:33:10 --- :wcm:.....auuuu poslije onakve prasetine je prava šteta ić u WC...... :toothy12:
....dečki svaka čast...ostalo mi još malkoc za sutra...vidim imate dobar apetit.........vožnjica i cuga u gradu je pala da potrošimo lovu što su dečki pošteno dali....svaka čast svima... :notworthy:

--- Kraj citata ---

...auuuuuu brate mili ovo je bila totalka...  :laughing7:
...dodes s posla drito na peceno prasence i pre' dobru ekipu....nemoze bolje da ga jeb..  :laughing7:  :headbang:

Kamba:

--- Citat: _r0bi_ - 13 Studeni, 2010, 19:55:46 ---...auuuuuu brate mili ovo je bila totalka...  :laughing7:
...dodes s posla drito na peceno prasence i pre' dobru ekipu....nemoze bolje da ga jeb..  :laughing7:  :headbang:

--- Kraj citata ---
...o tom ti ja pričam... :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju