Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Osijek - Valpovo voznja i druzenje!

<< < (24/61) > >>

mudri:
ako mi jos jedom ukrades pljeskavicu auspuh ce ti imat 3 rupe :D ahahahahahaha   

Ekipa za 10,slajdaranje po kanalima,trubljenje butrama,rukovanje s nepoznatim osobama,plako sam od smeha skoro me kamion pokupio....ahahahaha ;D

dan predobro iskoristen,svakako ponoviti :)  :toothy3: :laughing7: :confused5: :angry9: :angry9: :binkybaby: :dontknow: :drunken_smilie: :happy6:

Kamba:

--- Citat: mudri - 06 Studeni, 2010, 20:55:13 ---ako mi jos jedom ukrades pljeskavicu auspuh ce ti imat 3 rupe :D ahahahahahaha   

Ekipa za 10,slajdaranje po kanalima,trubljenje butrama,rukovanje s nepoznatim osobama,plako sam od smeha skoro me kamion pokupio....ahahahaha ;D

dan predobro iskoristen,svakako ponoviti :)  :toothy3: :laughing7: :confused5: :angry9: :angry9: :binkybaby: :dontknow: :drunken_smilie: :happy6:

--- Kraj citata ---
..al ga voliš srat kolega... :laughing7: :laughing7: :laughing7:

mudri:
pa mozda bi ivolio da imam sta....ONA PLJESKAVICA SUVA KO BARUT KRUV TI j****  ahahahaha   :angry9:

kolega <3

_r0bi_:

--- Citat: mudri - 06 Studeni, 2010, 20:59:52 ---pa mozda bi ivolio da imam sta....ONA PLJESKAVICA SUVA KO BARUT KRUV TI j****  ahahahaha   :angry9:

kolega <3

--- Kraj citata ---

....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahha aaaaaa suva mamoo draga...a ja imo svast unutri jebiga kak  :icon_scratch:

mudri:
VIDEOO :D  jaja ce mi explodirat :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju