Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Osijek - Valpovo voznja i druzenje!
mudri:
ako mi jos jedom ukrades pljeskavicu auspuh ce ti imat 3 rupe :D ahahahahahaha
Ekipa za 10,slajdaranje po kanalima,trubljenje butrama,rukovanje s nepoznatim osobama,plako sam od smeha skoro me kamion pokupio....ahahahaha ;D
dan predobro iskoristen,svakako ponoviti :) :toothy3: :laughing7: :confused5: :angry9: :angry9: :binkybaby: :dontknow: :drunken_smilie: :happy6:
Kamba:
--- Citat: mudri - 06 Studeni, 2010, 20:55:13 ---ako mi jos jedom ukrades pljeskavicu auspuh ce ti imat 3 rupe :D ahahahahahaha
Ekipa za 10,slajdaranje po kanalima,trubljenje butrama,rukovanje s nepoznatim osobama,plako sam od smeha skoro me kamion pokupio....ahahahaha ;D
dan predobro iskoristen,svakako ponoviti :) :toothy3: :laughing7: :confused5: :angry9: :angry9: :binkybaby: :dontknow: :drunken_smilie: :happy6:
--- Kraj citata ---
..al ga voliš srat kolega... :laughing7: :laughing7: :laughing7:
mudri:
pa mozda bi ivolio da imam sta....ONA PLJESKAVICA SUVA KO BARUT KRUV TI j**** ahahahaha :angry9:
kolega <3
_r0bi_:
--- Citat: mudri - 06 Studeni, 2010, 20:59:52 ---pa mozda bi ivolio da imam sta....ONA PLJESKAVICA SUVA KO BARUT KRUV TI j**** ahahahaha :angry9:
kolega <3
--- Kraj citata ---
....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahha aaaaaa suva mamoo draga...a ja imo svast unutri jebiga kak :icon_scratch:
mudri:
VIDEOO :D jaja ce mi explodirat :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju