Tehnički kutak > Tuning skutera

DUGOTRAJNOST DUE+-sa

<< < (4/7) > >>

DOMI ROXx:
ja bi isto narda uzeo ali se bojim da mi bas i nebi onda nešto dugo trajao taj setup :laughing7:

Crazy Kuree:

--- Citat: DOMI ROXx - 01 Studeni, 2010, 19:37:26 ---ja bi isto narda uzeo ali se bojim da mi bas i nebi onda nešto dugo trajao taj setup :laughing7:

--- Kraj citata ---
Fino je nardo napravljen al voli puknit.. C16 radije stavi, neće puknit a malo je jači od narda, trajnost na due+ pa može trajat od 1000 do 10000km zavisi na koliko klip pukne  :icon_biggrin: al kolje koliko i traje

DOMI ROXx:
crazy curee 8) ti sigurno znaš koja je razlika između gianelli shota i top narda i jel ima uopce razlike :dontknow:  ???

Crazy Kuree:
Shot se pokazo zeru kvalitetnijim iako i on zna puknit al malo teže nego nardo.. davno još su bile neke priče da je shot jači za neki 400 obrtaja što je možda istina, moj shot je imo ko neki prsten u flanđi (suženje i nije blokada, prije da je pojačano da teže puca) dok nardo kojeg sam kupio nije imo taj ko prsten. probavali smo nardo (vareni) i moj shot na aeroxu i malo je bolje išo s shotom al taj nardo je bio varen tamo na najužem djelu pa je možda zbog toga. u svakom slučaju kad se novo kupuje shot je jeftiniji tako da ga vrijedi uzet 8)

DOMI ROXx:
hvala kuree :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju