Tehnički kutak > Tuning skutera
DUGOTRAJNOST DUE+-sa
wonderkid:
--- Citat: Crazy Kuree - 06 Studeni, 2010, 22:35:19 ---Shot se pokazo zeru kvalitetnijim iako i on zna puknit al malo teže nego nardo.. davno još su bile neke priče da je shot jači za neki 400 obrtaja što je možda istina, moj shot je imo ko neki prsten u flanđi (suženje i nije blokada, prije da je pojačano da teže puca) dok nardo kojeg sam kupio nije imo taj ko prsten. probavali smo nardo (vareni) i moj shot na aeroxu i malo je bolje išo s shotom al taj nardo je bio varen tamo na najužem djelu pa je možda zbog toga. u svakom slučaju kad se novo kupuje shot je jeftiniji tako da ga vrijedi uzet 8)
--- Kraj citata ---
sta nije da su nardo i shot isti,svi govore da nema razlike osim stampanje na prigusivacu top i đineli
KranjcicGoran46:
skroz su isti Nardo i Shot u mm :icon_thumright:
Crazy Kuree:
nardo i shot koje sam imo bila jedino ta razlika unutra u flanđi, sve u svemu isto je to samo cijena i proizvođač drugačiji. bilo je ljudi kojima nardo nije puco (jako malo) tako da možda sam i ja bio među onim kojima shot nije puko, znam da i flomo sa foruma ima shot dugo vremena a nije mu puco
Deny:
sve zavisi neko spuh puca nekom ne meni je shot pucao vise puta kao i nardo dok prijatelju koji je imao narda duplo vise od mene nije ni jednom pukao.A zalim sto nemam sliku mog narda da vidite na sta je to licilo posle puno varenja :laughing3:
Ekysha:
--- Citat: Crazy Kuree - 08 Studeni, 2010, 22:59:54 ---bilo je ljudi kojima nardo nije puco (jako malo)
--- Kraj citata ---
To je zbog smotanih ljudi koji krivo postave auspuh (Nardo ili Shot),nije do auspuha...i frendu je Shot pukao na Aeroxu jer je bio prezategnut...
Ne kuzim zasto kruzi krivi glas tog auspuha po forumu, svi govore "Ne zelim kupit Nardo jer puca" jer je to rekao jedan clan i sad svi misle da je tako :/
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju