Općenito > Slike i filmovi o skuterima
Pad sa skutera...
luna500rr:
Ovakva voznja uvjek gadno zavrsi, nemora danas, moze sutra, prekosutra, za god dana...
Srecom da je traktor naisao, nezelim ni zamisliti da su se zalipili u jato ljudi :(
fic:
--- Citat: 3alfa3 - 27 Listopad, 2010, 15:56:07 ---Citam ovdje da je ovo brutalno. Ja mislim da nije - najobicniji sudar bez tezih posljedica
Ovo je brutalno.
Decko je sa foruma Motori.hr i prezivio je, polomljen, mjesec dana u komi, ali oprema je svoje odradila (Arai kaciga prvenstveno).
--- Kraj citata ---
to je bilo u zapresicu... naisao sam par minuta kasnije i bilo je strasno.... a i znao sam decka iz viđenja tako da ono.... strava i uzas
Faba:
--- Citat: 3alfa3 - 27 Listopad, 2010, 15:56:07 ---Citam ovdje da je ovo brutalno. Ja mislim da nije - najobicniji sudar bez tezih posljedica
Ovo je brutalno.
Decko je sa foruma Motori.hr i prezivio je, polomljen, mjesec dana u komi, ali oprema je svoje odradila (Arai kaciga prvenstveno).
--- Kraj citata ---
se zna kolko je vozio?
3alfa3:
--- Citat: Faba - 27 Listopad, 2010, 22:04:00 ---se zna kolko je vozio?
--- Kraj citata ---
Ne.
Inace, vozacica auta mu je oduzela prednost na krizanju
sqt_driver:
--- Citat: 3alfa3 - 27 Listopad, 2010, 22:10:02 ---Ne.
Inace, vozacica auta mu je oduzela prednost na krizanju
--- Kraj citata ---
oduzela prednost... auto je satran, za ovakvu situaciju on je morao proc kroz krizanje brzinom od preko 100 km/h najmanje. jer uspio je razbit auto i to dobro.
ista situacija i sa prvim videom. jest da ti strojevi, traktori, kamioni skrecu 65 dana ali da se vozi normalnom brzinom moglo bi se stati.
inace ove slike i videi su nocne more, nadam se da su svi dobro koji su sudjelovali u ovim nesrecama. i ovo treba zapamtit svatko tko vozi brzo.
kao sto je rekao netko gore, mozda se nece dogodit danas, sutra ali jednom sigurno. fizika je neumoljiva. mozes biti nabolji vozac na svijetu, to ne znaci nista.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju