Općenito > Slike i filmovi o skuterima

Pad sa skutera...

<< < (3/8) > >>

gagi racer:

--- Citat: Deny - 27 Listopad, 2010, 13:26:37 ---  ::)

--- Kraj citata ---
eto lepog primera zasto moja devojka vise ne seda samnom na skuter, ako spomenem da idemo na frusku goru-to je planina, omah pored novog sada :)
dobri su momci, ali sanse nebi imali na mojoj planini, koliko sam ustreban, dva puta, mozda i vise sam promasio zadnji deo kamiona bukvalno za 1-2cm,onako da osetis kako te dira, odvratan osecaj, a u isto vreme jako dobar, kada te raspizdi adrenalin :)  :frajer:
 jako je prometno sa kamionima, i dosta su kose-ostre krivine, sto znaci da te uvek ceka KAMION :) sto ja zaboravim  :happy8: :)

3alfa3:
Citam ovdje da je ovo brutalno. Ja mislim da nije - najobicniji sudar bez tezih posljedica

Ovo je brutalno.
Decko je sa foruma Motori.hr i prezivio je, polomljen, mjesec dana u komi, ali oprema je svoje odradila (Arai kaciga prvenstveno).

cosa_wp:

--- Citat: neven92 - 27 Listopad, 2010, 12:17:29 ---nikad u zivotu nisam stavljao smajlice to mi je onako gayevski

:toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---

i to sto kazes

SPecial:
Decki su se naucili sluziti mopedima.
Tako se i kod nas vozi. Nije pohvalno,ali je zabavno. I opasno.

walkay:

--- Citat: SPecial - 27 Listopad, 2010, 21:48:06 ---Decki su se naucili sluziti mopedima.
Tako se i kod nas vozi. Nije pohvalno,ali je zabavno. I opasno.

--- Kraj citata ---
Igraju sa zivotom!  :angry7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju