Općenito > Propisi
A2 kategorija + motori
zoki_NRG:
ima li jos netko kakvih informacija?
hondastreet:
ja znam da starije ktm lc4 masine imaju smjesne podatke u knjizici tipa 15kw, a otvorene su sve i imajumnogo vise...
jos ti mogu rec znam da se z750 moze zatvorit na 35 kw za oko 1500kn mislim ;)
sfreak:
znam da su se provlacile te price tipa 600ccm preko 35kw dal se mogu kupit zatvorene, koliko znam takve su se verzije prodavale po njemackoj prije (a mozda i sad)...ali
U "A2" kategoriju spadaju motocikli snage motora do 35 kw i ciji omjer snaga / masa ne prelazi 0,2 kW / kg , a ne potjecu od vozila cija je snaga dvostruko veca.Smije se polagati sa navrsenih 18 godina zivota
...mislim da vam je boldano dosta jasno, isto tako mislim da ni murijaci nisu bas toliko glupi pa da ne znaju prepoznat koji je to jaci motor...
ono sto meni nije jasno ovdje je ovo 0,2 kW/kg (pustite sad te price da rija to ne gleda, recimo da gleda)...ako ja dobro racunam, XT X ima 0,25...ako te decimale cine taj omjer veci od striktnih 0,2 onda se ne mogu vozit niti neki 250ccm...ok, mozda malo cjepidlacim, al me zanima dal recimo 0,21 je krsenje propisa ili nije...
n0n4m3:
normalno da je onda i 0,21 kršenje .. lipo pise 0,2 ... tako i za kw u autu ili bilo sta .. samo sta rijetko koji to gleda .. ali uvik se nade neki pandur koji ce ti bilo sta napisat .. i on ce uvik nac nesto sta ti moze napisat ..
sfreak:
U tom slucaju ne moze se vozit ni xt ni pegaso a bome ni ninja 250...polozis a2 i da bis bio legalan moras vozit skuter...gluposti
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju