Općenito > Propisi

A2 kategorija + motori

<< < (3/4) > >>

vanjossi:

--- Citat: n0n4m3 - 25 Listopad, 2010, 02:21:08 ---da je tako bilo bi odlicno  :toothy12: al isto malo glupo da se svaki moze pod 35kw  vodit .. nevirujem ..

--- Kraj citata ---
nije glupo, kako ne kuzis(nisam to ja izmislio) zatvorena verzija ne mrda, ista je stvar na rs-u(kad se "otvori" ima preko upisanih 15 ks
inace znam primjer za ovu dorsduro,njena je cijena cca 70000 kn nova, a u zatvorenoj verziji 20% više, ko voli nek izvoli.

loris46:
zoki frajeru...uzmi fazera 600...motor mnogi hvale pa tako i ja, jer znam da moze pruziti agrsivnu voznju ali i laganu...
znam da ima preko 35kW, ali sam cuo (napominjem cuo) da ima isto i zatvorena verzija, koja tada ima tocno 35kW..neznam, probaj se raspitat, ali mislim da nisam pogrijesio...
jer ti se ne isplati uzimat nekog polovnog ktm-a ili xt-a..i sam znas u kakvim su oni pretezito stanjima...
ja vozim vec gotovo god dana onu yamahu, i imao sam bliske susrete sa milicijom, ali zna se sta treba uciniti kad vozis tako nesto...

speed:

--- Citat: vanjossi - 25 Listopad, 2010, 13:24:07 ---nije glupo, kako ne kuzis(nisam to ja izmislio) zatvorena verzija ne mrda, ista je stvar na rs-u(kad se "otvori" ima preko upisanih 15 ks
inace znam primjer za ovu dorsduro,njena je cijena cca 70000 kn nova, a u zatvorenoj verziji 20% više, ko voli nek izvoli.

--- Kraj citata ---

pa ja sam gledao njega i shivera...dorsoduro novi 55 000

vanjossi:
za cijenu nisam siguran, al mogu baš pitat koliko dode ta zatvorena

zoki_NRG:

--- Citat: kristijanSR70 - 25 Listopad, 2010, 11:17:11 ---kupis suzuki gs 500  on ima 34,5 kw

--- Kraj citata ---
ne svidja mi se taj motor....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju