I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: 3alfa3 - 19 Listopad, 2010, 14:54:31Svaka skola je skupa. U ovom slucaju zapravo jeftina, ali naucio si ipak nesto.Jesam sigurno
Svaka skola je skupa. U ovom slucaju zapravo jeftina, ali naucio si ipak nesto.
Nece 100% bit po starom,u to sam siguran,ponovno riskirat ne zelim nit mi se isplati,nikad vise nelegalno sjest za bilo kakvo vozilo necu...
ako su ti napisali 2000 za vozacku onda na sudu ces dobit kaznu za neregistrirano i neosigurano vozilo a to ti je kombinavije od 2000neregistrirano i 5000-20000 neosigurano....skup hobi
o tome šta su policajci rekli nemoj mi ni spominjat....meni je rekao ajde idi momak kuci, guraj motor, ja ti necu nista pisat ovaj put al iduci put ides sa nama u postaju, a ono g#vn%, za 4 miseca dosa poziv na sud
tak je i meni to ti g#vn# rade da na prvu loptu te smire i nadas se da je sve uredu...meni doso poziv na moj jebeni 17.rodendan ono festa do jajajajjaja
meni su bili policioti rekli 500kn da ću dobit, a dobio sam 2620kn tako da prerano se nadas ako nisi dobio uplatnicu, ako si je dobio plati i suti, moj savjet
Ovako,danas oko 5h smo ja i frend naisli na policiju,i od straha nisam znao sto bi,i poceli smo bjezati i tako 8 km kad nam je pukla guma i morali smo stati.Priveli su nas i odveli u postaju,puhali smo,doktor nas pregledao,policajac napisao izvjestaj od obojice i pustili nas kuci i rekli mojoj mami,meni i frendovoj mami da dodemo u 9 (i jesmo).I sada,dali su mi kaznu od 2000 kn zbog upravljanja neregistriranim autom bez kategorije za njega i rekli su da cu ici jos na sud.E,sad,mene zanima mogu li pisati kakvu tuzbu/zalbu na tu kaznu posto sam maloljetan,nemam prihode i nesto sl.Znam da smo napravili veliko sr***,ali eto,sta je tu je...
ljudski je griješiti, ko je bez grijeha nek baci kamen
ja bi takvim ko ti zabranio doživotno polaganje vozačkog i još bi ti novčano pošteno odero.pa dobro gdje ti je pamet bila kad si išao takvo sranje radit,a sd bi se još i izvukao da ne platiš ništa ma nemoj