Ostalo > Motocikli
Koji je vaš motor iz snova
Demon:
--- Citat: ALONSO - 01 Listopad, 2008, 19:55:33 ---
--- Citat: Demon - 01 Listopad, 2008, 18:14:17 ---2. ako mislis pjuvat po meni ja sam u kastelim a i nije mi problem doci u st kod tebe pa da rijesimo nesuglasice.
--- Kraj citata ---
auuu, tresu mi se gačice :laughing6: :laughing7:
--- Kraj citata ---
gledaj momak ako su uopce musko ne tribas se niceg bojati,al ja sam uvik za naci se i rjesiti probleme a ne ovako... 8)
ALONSO:
ubiti aj može ako kupin motor kroz idučih par tjedana, al pod uvjetom da mi daš da sidnem na tvoju kawu jer je i meni 636 strašna želja p ada vidim jel mi paše položaj
Demon:
--- Citat: ALONSO - 01 Listopad, 2008, 20:07:56 ---ubiti aj može ako kupin motor kroz idučih par tjedana, al pod uvjetom da mi daš da sidnem na tvoju kawu jer je i meni 636 strašna želja p ada vidim jel mi paše položaj
--- Kraj citata ---
:(
gledaj prijatelju sad si i pocea zajebavati a?...nemam ja volje stvarno..vidim ti vozis skipera..esi sta jace vozia ?
ALONSO:
majke mi ne zajebajen te :icon_thumright:
Suza mi je najdraži motor, a 636 mi je zbilja ogromna želja :icon_thumright:
samo nema se love (sad će ovo ispast ka zajebancija ali zapravo nije)
jesan, vozija san jače... sp-a :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:
ps. ne vozin sippera više, prodan je
Demon:
neznam jeli zajebajes,al u glavnom ja sma ga kupia jer meni je motor prelip i 136 ks mi je stvarno dosta...a sto se tice cjene ja sam ga polovnog uzea 5000 eura i najvaznije prezadovoljan sam njim i nikad ga ne bi minja...a sto se tice love brate mlad si samo triba puno volje i znanja i upadnes u posao i dignes kredit (ako hoces) i kupis bez problema...btw subota kastela moto party
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju